2777
2789
عنوان

کسی که کارما زود یقشو میگیره

359 بازدید | 27 پست

یعنی آدم خوبیه که خدا میخواد تو همین دنیا پاکش کنه یا ربطی نداره؟

این روزا مد شده که میگن: نجات دهنده در آینه است اما داستایوفسکی یک بار گفته: در آغوشم بگیر و نجاتم بده قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه در آینه ها میبینمش!

اونی که میگید بحثش با کارما و زمین گرده و خدا میزاره تو کاسش فرق داره

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ربطی ندارع اکر ادم خوبیع چرا کارما پس بده؟

ببین مثلا تو دلم رفتار یکیو قضاوت میکنم اصلا به زبون هم نمیارم،چند وقت بعد یه شرایطی پیش میاد خودم اون رفتارو انجام میدم، ینی آدم‌بدی نیستم که تو روی خود طرف بهش چیزی بگم

این روزا مد شده که میگن: نجات دهنده در آینه است اما داستایوفسکی یک بار گفته: در آغوشم بگیر و نجاتم بده قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه در آینه ها میبینمش!

من که فکر میکنم هر کاری بقیه فامیلا انجام میدن کارماش یقه منو میگیره

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

خیلی قطعی نمیشه گفت ممکنه آره ممکنه هم ن

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

ببین مثلا تو دلم رفتار یکیو قضاوت میکنم اصلا به زبون هم نمیارم،چند وقت بعد یه شرایطی پیش میاد خودم ا ...

منم مثلا وقتی درمورد یکی هم حرف میزدم همون موقه از راه پله ها میوفتادم ولی وقتی یکی دیگه یچیزی میگه هیچیش نمیشه

ببین کارمای من به حدی رسیده اینجا یه تاپیک می بینم هیجی هم نمیگم 😅 فرداش برام اتفاق بیوفته 

حالا بحث شوهر جهیزی. انگار خدا گفته من میخوام بکشمت ولی شوهرت ندم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
ببین مثلا تو دلم رفتار یکیو قضاوت میکنم اصلا به زبون هم نمیارم،چند وقت بعد یه شرایطی پیش میاد خودم ا ...

منم دقیقا عین خودتم اصلا تو فکرم دیگه رد نمیکنم هیچوقت دل کسی رو نشکوندم ولی تا دلت بخواد دلم شکسته

اگه مومن باشد بله

چه ربطی داره 

یعنی مومن نباشه نمیشه؟

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

ابن فرق داره سر هودم اومد و بشدت عذابم میده وقتی میرفتم تشیع جنازه ی فرد جون مادر د برداد و خواهر طرف رو میدیدم میگفتم خدایا چرا اصلا میدی ب طرف ک بخوایربگیری.

خواهرم ی دفعه مریض شد و ازبین رفت همه‌اش میگم نکنه خدا بخاطر این حرفم  اینکار رو کرد😔

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
ربطی ندارع اکر ادم خوبیع چرا کارما پس بده؟

بهر حال همه پیغمبر نیستن که از گناه و خطا مبرا باشن هر انسانی در زندگی قطعا یکسری خطاهایی انجام داده حتی ادم های فوق العاده خوب

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"