2777
2789
عنوان

کسی که کارما زود یقشو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا پس کسایی که بدی میکنن روز به روز خوشحال‌تر و خوشبخترن؟؟

خب شاید اونا آدمای بد ذاتی ان برا همین خدا میخواد اون دنیا که عذابش سخت تره عذابشون کنه

این روزا مد شده که میگن: نجات دهنده در آینه است اما داستایوفسکی یک بار گفته: در آغوشم بگیر و نجاتم بده قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه در آینه ها میبینمش!

ابن فرق داره سر هودم اومد و بشدت عذابم میده وقتی میرفتم تشیع جنازه ی فرد جون مادر د برداد و خواهر طر ...

نه خواهر ربطی نداره خودتو ناراحت نکن.

این روزا مد شده که میگن: نجات دهنده در آینه است اما داستایوفسکی یک بار گفته: در آغوشم بگیر و نجاتم بده قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه در آینه ها میبینمش!

چه ربطی داره یعنی مومن نباشه نمیشه؟

چرا مومن هم نباشه ظالم در دنیا تقاص پس میده 

ولی مومن ممکن است زود تقاص پس بدهد بعد از توبه و پاک میشه گناهش 

این بحث تخصصی سنت های الهی است 

مؤمنین به سنت املا دچار میشن 

و معمولا کفار به سنت استدراج دچار میشن 

بهر حال همه پیغمبر نیستن که از گناه و خطا مبرا باشن هر انسانی در زندگی قطعا یکسری خطاهایی انجام داده ...

منظورم این بود طرف ی بلایی سرش میاد میگن مثلا تقاص این کارشه، برای هر کسی اینطوری نیست.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
ببین مثلا تو دلم رفتار یکیو قضاوت میکنم اصلا به زبون هم نمیارم،چند وقت بعد یه شرایطی پیش میاد خودم ا ...

این گرفتاری ها برای مومن خیر است 

شما سریع دچار آن گرفتاری شدی تا بیشتر غرق نشی 

چرا پس کسایی که بدی میکنن روز به روز خوشحال‌تر و خوشبخترن؟؟

در اسلام به این پدیده میگن "سنت استدراج"یعنی خدا طرفو به امان خودش ول میکنه بهشون نعمت میده که غرق خوش های دنیا بشن و به خاطر هیچ گناهی محازاتشون نمیکنه تا عذابشونو سخت تر کنه

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

ربطی ندارع اکر ادم خوبیع چرا کارما پس بده؟

اشتباهی کرده ظلمی کرده حالا پشیمونه 

یا اینکه بی توجه نسبت به ظلمش یه تقاص پس میده و به اشتباهش پی میبره و دوباره به سمت خدا بازمی‌گردد 

توجه داشته باشید صفت رحمانیت خدا از صفت غضب خدا پیشی گرفته 

ببین مثلا تو دلم رفتار یکیو قضاوت میکنم اصلا به زبون هم نمیارم،چند وقت بعد یه شرایطی پیش میاد خودم ا ...

نه ربطی به کارما نداره این 

کلا قضاوت کردن اینجوریه زود سر آدم میاد 

اصلا روایت داریم از دنیا نمیری تا سرت بیاد چیزی که قضاوت کردی برا دیگری 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
منظورم این بود طرف ی بلایی سرش میاد میگن مثلا تقاص این کارشه، برای هر کسی اینطوری نیست.

قطعا همین طوره هر بلایی به منزله کارما یا تاوان نیست این ایه قران هست کسی که ایمان میاره به خدا به ناچار باید مورد امتحان الهی قرار بگیره و همه بلا ها و مصیبت ها به معنی تاوان نیست مثلا حضرت ایوب تمام عمرش خدا رو پرستش کرد در اخر اون همه بلا سرش اومد اون بلاها برای تاوان گناه نبود چون حضرت ایوب جز صالحان بود فقط برای امتحان الهی اون همه مصیبت وارد زندگیش شد

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"