2777
2789

بچه ها من هیچ کدوم از واستگارام به دلم نمیشینن تا حالا دوست پسر نداشتم بعنی عاشق کسی هم نشدم نمیدونم دردم چیه خیلی پرتوقعم مثلا دید اول میخوام شبیه بازیگرا باشه به نظرتون با چن جلسه حرف زدن درست میشم یا همین جوری بیچاره میمونم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه برای من اصلاااا نشده حتی قبل از ازدواجم با بعضی ازخواستگارام بخاطر خوب بودن وشرایط عالیشون وقتی قیافشون به دلم نمینشست تا دوماه هی کلنجارمیرفتم جواب رد بدم یا نه چندباری قرارمیزاشتم میدیدمشون اما نه برام کابوس بود بخوام زن کسی بشم که اصلا به دلم نمیشینه

عین من بدبختی

اره به همین علت خیلی اذیت شدم ودیر ازدواج کردم ولی شوهرم کاملا به دلم نشست البته در نگاه اول زیاد نه ولی ازش بدمم نیومده بود ولی بار دوم که دیدمش دیگه به دلم نشست وظاهرش بد نبود جذاب بود اندازه خودش