2777
2789
چی بگم حالا این خوبه اونکه نمیزاری برو پیش یه مشاور اگه شرایطت دو طرف جوره عروسیتون بگیرید

جور نیس اصلااا ۳سال باهم قراره عقد بمونیم 

اصلا شرایط جهیزیه نداریم اصلا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم؟ کلا سرم تو گردنش میرههههم گردن درد میگیرم هم خودش نارحت نیشهبار اول فک میکرد خجالت میکشم نگا ...

چندسالته؟

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
چه چیزا چرت پرتی میگی خواهر واه داداشم و زن داداشم5سال دوست بودن رابطه کامل 2سال هم عقدبودن این 7سال ...

نمیدونم مشکلات هر نفر با نفر دیگه فرق میکنه من محض اطمینان گفتم 

شما کاملا حق میگی

تو عقد کلا رابطه کامل اشتباهه ادم از فرداش خبر نداره شاید یچیزی شد ب جدایی کشید

به این چیزا نیست اونا از ریشه مشکل داشتن ربطی به رابطه داشتن نداشته

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
خب شما از بقیه جلویی یک سال هم که آشنایی داشتی بالاخره یاد میگیرین. همه همینجورین .خودت مقابله کن با ...

چندشه بدم میاد بخدااا 

خودشم میگه چرا اینطور میکنی چیزی نمیگم😂

به این چیزا نیست اونا از ریشه مشکل داشتن ربطی به رابطه داشتن نداشته

خب اگ رابطه کامل باشه ب ضرر دخترس خب تو عقد طلاق بگیرن رابطه نباشه ازمایش اینا میگیرن سر دختره بالاعه دیگع

خب اگ رابطه کامل باشه ب ضرر دخترس خب تو عقد طلاق بگیرن رابطه نباشه ازمایش اینا میگیرن سر دختره بالاع ...

سر چی بالا مگه با دوست پسرش خوابیده شوهرشه چه حرفا چه فکرا