2777
2789
عنوان

آبریزش بینی کودکان

37 بازدید | 9 پست

سلام دخترم ۲ سالشه. یک هفته اس سرماخورده ولی خیلی شدید نبود همون اول یکم تب کرد الان فقط یک هفته اس آبریزش بینی داره.ولی سرحاله یعنی هنوزم سرماخوردگی داره؟؟؟؟

سیتریزین دادم اصلا تاثیر نذاشته.دیشب دستگاه بخور گذاشتم اتاقش اصلا فرقی نمیکنه.چکار کنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر بزرگم همینه. از بچگی آبریزش بینیش تمومی نداشت. یعنی روانی میشدم وقتی سرما‌میخورد چون تا مدتها دستمال به دست بودم. دکتر میگه آلرژیه. بهش دارو داده. شربت فکسوفنادین خوب آبریزش بینی‌شو کنترل می‌کنه. 

پسر بزرگم همینه. از بچگی آبریزش بینیش تمومی نداشت. یعنی روانی میشدم وقتی سرما‌میخورد چون تا مدتها دس ...

این دفعه دخترم این طوری شد.البته الان دوماهه صبحا که بیدار میشه دور بینیش خشکه اما سرماخوردگی نداشت.

این شربته برای بچه ها هم هست؟

این دفعه دخترم این طوری شد.البته الان دوماهه صبحا که بیدار میشه دور بینیش خشکه اما سرماخوردگی نداشت. ...

پسرم 7 سالشه. بهش 12 ساعتی 5cc داده. کوچکیه 3 سالشه. خودم به اون 12 ساعتی 3cc میدم.

البته دکتر پسرم گفت شربت فکسوفنادین همون ستریزینه. فقط حالت خواب‌آلودگی نداره. ستریزین اصلا برا پسرای من جواب نمیده. انگار آب میخورن. ولی فکسوفنادین خیلی خوبه. به نظرم از داروخونه هم میتونی بپرسی. هرچند متخصص اطفال اینو تجویز کرده برا پسرم. با این وجود بازم بپرس که خیالت راحت بشه. 

پسرم 7 سالشه. بهش 12 ساعتی 5cc داده. کوچکیه 3 سالشه. خودم به اون 12 ساعتی 3cc میدم.البته دکتر پسرم گ ...

ممنون عزیزم آره هم خودمون هم دخترم سیتریزین جواب نمیده.

حتما.

الان به نظر شما شب کیک بخوره بدتر نمیشه؟شامم کبابه بدبختی.

ممنون عزیزم آره هم خودمون هم دخترم سیتریزین جواب نمیده.حتما.الان به نظر شما شب کیک بخوره بدتر نمیشه؟ ...

کیک بهش نده. اگه خیلی هم دوست داشت بخوره سعی کن خامه بهش ندی یا کم بدی. 

کباب هم اگه خیلی چربه زیاد بهش نده. کاش جوجه کباب باشه شامشون.