2777
2789
عنوان

فقط اونایی که از مهاجرت اطلاعات دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر آینده ی بچم و گرنه می‌خوام برم چیکار کشور غریب دور از پدر و مادر

خب اگ یکم وقت بزاری ممنون میشم

چرافک میکنی ی کشور دیگ تنها وبدون خویشاوند آیندش تضمینه؟آینده ای ک خوشحال نباشه ولی تامین مالی باشه روقبول داری؟

خودمم ۷ ماه هامبورگ زندگی کردم ...فقط میتونم بگم اونا آدمایی رو دوس دارن ک کارکنن درس بخونن و مفید ب ...

یجورایی انگار برده ای اونجا و برای اونا زندگی میکنی بعد اینکه شما برگشتید ایران؟!

اینکه میگن دولت خونه میده کار میده حقوق میده همش الکیه ؟!

اره بابا ازین خبرا نیست !! بر چه اساسی دولت به مهاجر کار و خونه و حقوق بده؟؟  شما باید یه پس انداز اولیه در حد ۱۰_۱۲ هزار یورو داشته باشی که بتونی سال اول رو بدون دغدغه مالی دنبال کار بگردی و از پس خورد و خوراکت بر بیای ...این آشنای ما یه خونه احاره کرده میگه ماهی ۱۵۰۰ یورو اجارشه !! 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
خب اگ یکم وقت بزاری ممنون میشمچرافک میکنی ی کشور دیگ تنها وبدون خویشاوند آیندش تضمینه؟آینده ای ک خوش ...

بله اینکه بریم اونجا فقط یه مادر هست که پشتوانه اما اینجا خانوادمم هستن گیج و مبهوتم نمیدونم باید چیکار کنم و تا کوچیکه باید تصمیم بگیرم

[QUOTE=362324611]نه عزیزم از این خبرها نیست.اونجا وقتی میری تا یه مدت بهت حقوق بخور نمیر میدن تا شغل پیدا کنی اگر شغل ...[/QUOولی در امدشون بالاست و اینکه امنیت و آزادی هست نه صرفا بخاطر حجاب اینکه به حق و‌حقوق احترام میزارن

یجورایی انگار برده ای اونجا و برای اونا زندگی میکنی بعد اینکه شما برگشتید ایران؟!

بله بخاطر کسالت مادرم برگشتم ...

اگه هر کشوری از نیروی انسانی جوانی ک داره درست استفاده کنه مسکن و ماشین و ...مهیا کنه هیچکس خیلی فقیر یا غنی نمیشه مردم ما مثل برده هستن کار میکنن در حد بخورونمیر پیشرفتی ندارن آنچنان 

اونجا ی ماشین آلمانی بخری نصف پولشو دولت میده ک داری از ماشین وطنی استفاده میکنی 

اونجا بابت خدماتی ک بهت میکنن بعد اینکه مستقل بشی و کاروبار راه بندازی ازت مالیات میگیرن میتونی از دولت انتقاد کنی چون داری مالیات زندگی و کارتو میدی 

بله بخاطر کسالت مادرم برگشتم ...اگه هر کشوری از نیروی انسانی جوانی ک داره درست استفاده کنه مسکن و ما ...

خب میبینی چقد مزایای خوبی داره واقعا خسته شدیم تو ایران بس که تلاش کردیم و هیچی

پس راست میگن ساز دهل از دور خوشه

آره عزیزم. با مهاجرت آدم یه چیزایی رو به دست میاره و یه چیزایی رو از دست میده .اینجوری نیست که برد مطلق باشه ...اونام به قول معروف دنبال نیروی کار خوب میگردن که کشورشون رو پیشرفت بده نه اینکه خرجش کنن و سربارشون باشه ...من و همسرم از همون اول ازدواجمون سالها  تو فکر مهاجرت بودیم .ولی نشستیم مزایا و معایبش رو که سنجیدیم دیدیم برای ما ایران موندن مزایای بیشتری داره( هر کسی با توجه به شرایط خودش باید بسنجه) 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
اینکه میگن دولت خونه میده کار میده حقوق میده همش الکیه ؟!

عزیزم واستون پیام گذاشتم پاک شد .ببین دوستم میگه اونجا که رفتی به عنوان یه مهاجر بهت به اندازه بخور نمیر پول میدن تا کار پیدا کنی اگر چند ماه گذشت کار پیدا نکردی ریپورت میشی به کشور خودت در کل اونها کسی میخوان که براشون مثل خررررر کار کنه و کشورشو پیشرفت بده اگر به بچه ها پول میدن بخاطر فرزند اوری هست میخوان کشورشون جمعیتش بره بالا دوست من کارمند شوهرش با ۴۰ سال سن فقط یه خونه داره که هنوز اقصاتشو نداده و بخاطر همون خونه مالیاتهای سنگین ازشون میگیرن فقط ۲۴ ساعت باید کار کنی 

خب میبینی چقد مزایای خوبی داره واقعا خسته شدیم تو ایران بس که تلاش کردیم و هیچی

اگه اونجا ۱۵۰۰ یورو کرایه میدن همونقدرم میتونن پول در بیارن ...اگه کیس شغلی داری میتونی موفق باشی 

اگرنه ممکنه درگیر کمپ و ..اینا بشید