2777
2789
عنوان

رشته های نظری یا رشته های فنی

53 بازدید | 8 پست

اگه برگردید به قبل،  سه سال دبیرستانتون رو رشته های فنی حرفه ای میخونید یا نظری؟  من خودم به شخصه دیدم که با دیپلم رشته های نظری به جز اطلاعاتی عمومی  نه مهارتی داشتم که ازش پول در بیارم و نه با دیپلم این رشته ها جایی بهم کار میدادن ولی بچه های فنی حرفه ای بعد از دیپلم مهارت برای کسب درآمد داشتن و میتونستن حتی بدون دانشگاه رفتن کسب درامد کنن چهار سال دیگه لیسانس رو رفتیم یه رشته ی فنی خوندیم و مهارت برای کسب درامد یاد گرفتیم. 

ولی واقعا برای یادگیریه این مهارت ها لازم بود شونزده سال از عمرمونو نوجوونی و جوونیمونو بذاریم؟  اگه تو این شونزده سال تو سیستم اموزشیمون به جای چیزای به درد نخور،  مهارت های کاربردی یادمون میدادن الان تو این شونزده سال پروفسر میشدیم. 

نظرسنجی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر درسخون و باهوش باشی صد در صد نظریخودم دهم انسانی هستم ولی میگم هنرستان بهتره کاش رفته بودم

من کنکور ریاضی تجربی و هنر و. زبان دادم فقط کنکور انسانی ندادم 😂

ریاضی ۸۴٠ شدم،  هنر ۹٠٠ شدم، تجربی پونزده هزار،  زبان دو هزار. 

و دو سال رفتم مصاحبه ی دانشگاه فرهنگیان و هر دو سال رد شدم. 

و بعد یه رشته ی فنی خوندم دانشگاه. 

و الان اینجوریم که کار ازاد بزنم بیشتر برام صرف داره 😂

چرا؟؟از لحاظ آینده دار بودن نظری بهتر نیست؟

من تو دانشگاه فهمیدم بچه درس خون ها در نهایت کارمند و مهندس شرکت اونایی میشن که درس نخوندن و بازاری بودن و تجربه ی بیشتری دارن. کارمند شرکت ها ماهی سی چهل در میارن و اون کارآفرینه ست که درامد ماهی دویست سیصد میلیون به جیب میزنه 

من تو دانشگاه فهمیدم بچه درس خون ها در نهایت کارمند و مهندس شرکت اونایی میشن که درس نخوندن و بازاری ...

ولی تو اگه درس بخونی و مدرک خیلی بالا نه،لیسانس داشته باشی شخصیتت از کسی که دیپلمه خیلی بالاتره حتی اگه درامدت کمتر باشه و اینکه آدم تحصیل کرده توی هرکاری موفقه 

به نظر من آدم باید همراه درس خوندن یه حرفه ای رو هم یاد بگیره مثل ترید مکانیکی تعمیرات یا هر چیز دیگه ای.

ولی تو اگه درس بخونی و مدرک خیلی بالا نه،لیسانس داشته باشی شخصیتت از کسی که دیپلمه خیلی بالاتره حتی ...

اره قطعا.

از نظر مالی دانشگاه کمکی به ادم نمیکنه. 

ولی از نظر سواد و اگاهی خیلی به ادم کمک میکنه. 

من خودم که الان تازه لیسانسو تموم کردم تازه فهمیدم چه جوری میشه از ماتریکس خارج شد ولی اگه چهار سال پیش با دیپلم میرفتم سر کار حتی اگه صد تا مهارتم داشتم باز تو تله ی ماتریکس گیر میکردم. 

البته مدرست و دانشگاه خودش ماتریکسه ولی به نظرم تا توش گیر نکنی نمیفهمی چت جوری خودتو نجات بدی