2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

(انقدر عزت نفس دارم که منتظر یه پسر نمیونم تا از بلاتکلیفی دربیاد) 

جمله ای که یه بار به پسری که اومده بود خواستگاریم و بلاتکلیف بود گفتم و قضیه را تمام کردم.  والان راضی ام از کارم

(انقدر عزت نفس دارم که منتظر یه پسر نمیونم تا از بلاتکلیفی دربیاد) جمله ای که یه بار به پسری که اومد ...

اگه چن سال باهاش بودی چی

فاطیماگل و فرفری سابق هستم حسابمو تعلیق کردم              دختر عاشقی که پسری که 6 سال باهاش بود رهاش کرد
وقتی نمیدونی چکارکنی موضوع روشنهبنظرم زوده واسه ازدواجت بزار پخته بشی

چن سال باهاش بودم اخه

فاطیماگل و فرفری سابق هستم حسابمو تعلیق کردم              دختر عاشقی که پسری که 6 سال باهاش بود رهاش کرد
چند ساله در ارتباطی ؟ چند سالشه؟

۲۶ هم سنیم 

مستقیم بهم گفته نمیخواد منو در آینده شاید بخواد احتمال خیلی کم

۲۶ هم سنیم مستقیم بهم گفته نمیخواد منو در آینده شاید بخواد احتمال خیلی کم

خب پس تکلیفت معلومه ...هرچی زودتر تمومش کن و بیشتر از این وقت و انرژی براش نذا 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

منم یکی از اینا دارم. اوایل فکرم درگیر میشد که چرا اینطور میکنه. هنوزم هر از مدتی پیداش میشه صدبار ردش کردم بازم میاد دیگه برام مهم نیست. چون خودشم نمیدونه چیکار میخواد با زندگیش بکنه بعد من به چه امیدی اینو وارد زندگی خودم کنم. اهمیت نده بدبخت میشی با اینطور آدما

خب پس تکلیفت معلومه ...هرچی زودتر تمومش کن و بیشتر از این وقت و انرژی براش نذا

دوسش دارم خیلی

منم یکی از اینا دارم. اوایل فکرم درگیر میشد که چرا اینطور میکنه. هنوزم هر از مدتی پیداش میشه صدبار ر ...

تو چن سال باهاش بودی

دوسش دارم خیلی

عزیزم وقتی قرار نیست به سرانجامی برسه دیر یا زود باید تموم بشه .هرچی بیشتر طول بکشه بیشتر وابسته میشی و از جدایی بیشتر ضربه میخوری..بعدشم شما الان تو سن خوبی هستی ، هر سال که میگذره شانست برای پیدا کردن آدم مناسب کمتر میشه 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤