2777
2789
عنوان

کیا نچرالن یعنی هیچگونه کار زیبایی انجام ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 154 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نچرال نیستم و راضیم 😁قبل دستکاری خوشگل بودم و الان خوشگل تر شدم .دستکاری ها خیلی حرفه آیی و نچرال پسندانه هست 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
خواهرشوهر من دخترش بینیش عمل کرد تا ی هفته گریه میکردمیگفت این دختری ک من بزرگ کردم ۲۴سال کنارش بودم ...

🤦‍♀️😂 ببخشید خندم گرفت راستم میگه چهره خیلی تغییر میکنه من همش به خواهرم میگم مثل قبل نیستی واسم 

تنها دلخوشی منی دختر نازم 💋🦋

نچرال نیستم و راضیم 😁قبل دستکاری خوشگل بودم و الان خوشگل تر شدم .دستکاری ها خیلی حرفه آیی و نچرال پ ...

پیش کدوم دکتر رفتی گلم 😁

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
🤦‍♀️😂 ببخشید خندم گرفت راستم میگه چهره خیلی تغییر میکنه من همش به خواهرم میگم مثل قبل نیستی واسم

دخبرش با اینکه بینی عمل لازمی داشت اما خیلی ملوس بود

عمل کرده مصنوعی شده از ملوسی در اومده

تغییر کرده خوشگل شده اما انگار ی نفر دیگست

بعد اینکه خواهرشوهرم این گفت

ی لحظه خودم گذاشتم جاش دیدم اگه یروز بچه من عوض شه ک من دق میکنم  

دخبرش با اینکه بینی عمل لازمی داشت اما خیلی ملوس بودعمل کرده مصنوعی شده از ملوسی در اومدهتغییر کرده ...

من اگه یه روز هم بخوام عمل کنم طبیعی طبیعی عمل میکنم جوری که زیاد چهرمو تغییر نده 

اره حقم داره 

تنها دلخوشی منی دختر نازم 💋🦋

پیش کدوم دکتر رفتی گلم 😁

دکترای مختلف عزیز .آخه یکی نوشته من نچرالم و افتخار میکنم منم خواستم بگم عملی هستم و باعث افتخار 😐دکترم خوب بود خودمم تاکید میکنم مثال برا لبم رفتم گفتم لبم گشاد و اردکی نکن گرد باشه سری اول یک سی سی زدم بعدش بیشترش جذب بعد یک سال رفتم نیم سی سی زدم .مشخصه کلی کارا انجام دادم ولی چهرم تو ذوق نمیزنه

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید