2777
2789

قبل از مدرسه از ساعت ۶ پا میشم آرایش میکنم و حدس میزنین کی باعث این شده که فکر کنم زشتم آفرین خانوادم بعد همونا بخاطر این کارم منو قضاوت میکنن و بخاطرش کتکم میزنن🥰💔

I'm just girl 🎀

آراسته برو مدرسه اما آرایش زیاد نکن چون بعدا دیگه روت نمیشه بدون ارایش پیش کسی ظاهر بشی 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم

فکر می‌کردم می‌میرم...اما نمردم، فکر می‌کردم هرگز از غم و اندوه رها نمی‌شوم اما رها شدم، فکر می‌کردم این درد هرگز رهایم نمی‌کند اما رها کرد.‌.. فکر می‌کردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر می‌کردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمی‌کردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!

تو مدرسه آرایش می‌کنید 

دوران یه نخ از سیبیلمون کم می‌شد تنبیهمون می‌کردند😑

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

این فکر باعث میشه اذیت بشی و زیاده روی کنی اعتماد ب نفست و ببر بالا اونوقت همه زیبا میبیننت ولی ی چیزی بهت بگم شما ک قطعا زیبایی ولی بخت و اقبال ب زشتا بیشتر رو میکنه نمونه اش جاری خانمم ک ادم حالش بهم میخوره نگاش کنه من تعجب میکنم برادر شوهرم چطور اینجور عاشقانه نگاش میکنه وای خدای من وقتی میخنده دیگه تهوع اوره

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

خانواده تو چطوری میتونن بگن زشتی ؟ به نظرم همه انسان ها یک زیبای دارن....حالا برای هر کی متفاوت و هر ...

فکر میکنی فقط بهم میگن زشت؟😂

با این که چاق نیستم واقعا هم وزنم مناسبه نه تنها خانوادم بلکه تمام خاله های گندم نمای جو فروشمم همیشه با شوخی هاشون بهم میگن چاق و حتی پدر مادر خودمم همیشه از اندام های دخترای فامیل پیش خودم تعریف میکنن

I'm just girl 🎀