2777
2789
عنوان

من کاری کردم شوهرم ازم متنفر بشه و زندگیم پاشید

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 41 پست
حتما برید مشاوره قهرکن برو خونه بابات بگو تادرست نشی نمیام کوتاه نیومد مهرتو بذاراجرا اصلا هم نترس ر ...

حالاطلاق گرفتی؟؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

آره خیلی دوسش دارم خیلی تلاش کردم برگرده ولی ناز کرد و فک کرد من مقصرم که نازشو میکشم

اشتبات همونجا بود اصلا نازمردارو بکشی پرروترمیشن کاش مصمم بودی شاید بخودش میومد منکه ازشوهرم متنفرم دوس دارم خبرشو بیارن 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه افسردگی شدید دارم بچه ام که یه روز میگفت بهترین مامان دنیایی الان ازم بدش میاد خودم تنها بچه ام ت ...

منم همینطورشدم افسردگی گرفتم

عزیزم شما جدا بشین خیلی بهتره بچه هم کمتر توی تنش روحی قرار میگیره. اینکه اسمش ارامش و زندگی نیست. فک کردی بچه نمیفهمه شماها از هم بیزارین و بحث های شما داغونش میکنه. طلاق بگیر برو

خب دلم نیومد از من دور بشه ولی انگار بار سفر بسته بود فقط منتظر بود

دقیقا همینه

عزیزم شما جدا بشین خیلی بهتره بچه هم کمتر توی تنش روحی قرار میگیره. اینکه اسمش ارامش و زندگی نیست. ف ...

کجا برم خونه پدرمادرم جایی براما نیست .خرجمو چکاکنم بچمم با مامانم نمیمونه سرکار برم .مهد هم بزارم فقط چندساعت نگهش میدارن و شهریه اینا اصن نمیصرفه برام

کجا برم خونه پدرمادرم جایی براما نیست .خرجمو چکاکنم بچمم با مامانم نمیمونه سرکار برم .مهد هم بزارم ف ...

خودت برو سرکار من اصلا نمیفهمم چرا دخترای ما قبل از استقلال مالی میرن شوهر میکنن که اخرش میشه این. بچم واینمیسه با مادرم که نشد بهانه ادمی که کارد به استخونش برسه این بهانه ها رو نمیاره چون مجبوره زندگیش رو عوض کنه، پس مشخصه زیادم وضعت بد نیست و مجبور نیستی والا بهانه کوچکی مثل اینکه بچم با مامانم واینمیسه نمیاوردی چقدرم لوس و تیتیش مامانی. 

خودت برو سرکار من اصلا نمیفهمم چرا دخترای ما قبل از استقلال مالی میرن شوهر میکنن که اخرش میشه این. ب ...

عزیزم .مامانم عصاب نداره بچه یکم شلوغ کنه میزنتش یا بزور میگه باید بخابی و غذا بخوری یا تنها میزارتش میره نونوایی اینا....تو شرایطم نیسی فک میکنی لوس بازی درمیارم ی داداشم دارم اونم فاصله سنیش با بچم کمه همش حرفا زشت میزنه دخترم یاد میگیره یا لج میکنه و بچمو میزنه

عزیزم .مامانم عصاب نداره بچه یکم شلوغ کنه میزنتش یا بزور میگه باید بخابی و غذا بخوری یا تنها میزارتش ...

پس بشین تو خونت با همسرت کم کم روابط رو درست کن. وقت بذار شاید چندسال طول بکشه. 

منم همینطورشدم افسردگی گرفتم

ادم هرچی که هست بااعتمادبه نفس داشته باشه وبه خودش ارزش بده مردا رو هرچی ببخشی حق به جانب تر میشن همسایه ابجیم یه زن داشت خیلی خوشکل بود طلاق گرفت یه زن کم سن وسال گرفت اونم ادیت میکرد وکتک میزد زن سومش یه چاقالو بدهیکل زشته یه جوری اعتمادبه نفس داره وادبش کرده که بره شه