2777
2789
عنوان

من کاری کردم شوهرم ازم متنفر بشه و زندگیم پاشید

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 41 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خشت اول گرنهد معمار کج تاثریا میرود دیوار کج بعضی وقتا به مااصلا ربطی نداره من همسرم فوق العاده آدم ...

شوهر من هم خیلی بچه ننه است هروقت بحث میکردیم به خانوادش زنگ میزد می‌گفت الانم خانوادش نشستن زیر پاش جدا بشیم

اخی گناه داره الان خیلی تو روحیه ش حتما دعواها تون تاثیر گذاشته..کاش ب خاطر بچه ت یکم شما کوتاه میوم ...

اره دیروز ب باباش گف بیا بوسم کن اونم کرد گف مامانو هم بوس کن اونم نکرد بعد رفتنش گف بازم باهم قهرید......قلبم از غصه خاست پاره بشه😔😔😔

من مستقل نیسم پول پس انداز کار ندارم بچمم میخام .شماچی .اره ذاتش بده

منم هیچکدوم نیستم اتفاقا خونه بابامم پراز جنگو جدله بین مامان بابام اصا من بخاطر فرارازخونه ازدواج کردم ولی جای بدتری گیر کردم این اصا آدم نیست حالم ازش بهم میخوره وقتی میبینمش استرس تموم بدنمومیگیره میترسم بچمم مث خودم شه شاید پیش یه والد باشه بهترباشه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

شوهر من هم خیلی بچه ننه است هروقت بحث میکردیم به خانوادش زنگ میزد می‌گفت الانم خانوادش نشستن زیر پاش ...

بجهنم بره وردل خونوادش اوناباید یکی مثدخودشون گیرشون بیاد فقط بذار خودشون درخواست طلاق بدن

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بجهنم بره وردل خونوادش اوناباید یکی مثدخودشون گیرشون بیاد فقط بذار خودشون درخواست طلاق بدن

خودش در خواست طلاق داده بچ یکسالمونم پیش منه چند روز پیش بستری شد زنگ زدم بهش جواب نداد پیام دادم گفتم اینجوری شده انگار نه انگار که زنده است یانع 

راهت اینه یمدت اصلا کاری باهاش نداشته باش و فقط بخودت برس،،، خودتو شاد و آروم بگیر 

مطمئن باش کم کم اخلاقشم درست میشه

بیشتروقتا علت دعوای زن و شوهرا بخاطر اینه که دوتا بچه افتادن بجون هم و هر کدوم میخوان بگن پیروز میدان منم،،، 

این بده،،،! 

خودش در خواست طلاق داده بچ یکسالمونم پیش منه چند روز پیش بستری شد زنگ زدم بهش جواب نداد پیام دادم گف ...

اینجوری حقو حقوقتو بهترمیتونی بگیری بذار بره بجهنم مگه دوسش داری بخدا اینافقط روحو روان مارو میریزن من فقط دنبال یه فرصت مناسبم برااقدام

اینجوری حقو حقوقتو بهترمیتونی بگیری بذار بره بجهنم مگه دوسش داری بخدا اینافقط روحو روان مارو میریزن ...

آره خیلی دوسش دارم خیلی تلاش کردم برگرده ولی ناز کرد و فک کرد من مقصرم که نازشو میکشم

حتما برید مشاوره قهرکن برو خونه بابات بگو تادرست نشی نمیام کوتاه نیومد مهرتو بذاراجرا اصلا هم نترس راه علطی که من ترسو رفتم نرو چندسال دیگه افسردگی میگیری وداغون میشی نترسا همیشه موفقن به خودت ارزش ندی بی ارزشترت میکنن 

ولی استاتر عزیز شوهرت اگه فقط اخلاقش بده مدیریت کن من شوهرم کلکسیونی ازبدیه هیچ چیز مثبتی نداره که به اون دلخوش کنم حتی پدرخوبیم نیست من دلم به هیچی خوش نیست واین بده میترسم یه بلایی سرخودم بیارم هنوز سنیم ندارم فک کنم همسنیم