2777
2789

تک فرزندی اصلا خوب نیس

کاش یَکی بی وِم میگوت چِتَه:)...یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌          ‌اصالتم لر :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تک فرزندی

ولی اگر میخوای یکی دیگه بیاری 

به درامدت وضع اعصاب و روانت و جو خانوادگیتون نگاه کن بیین چند درصد نیاز های بچه تو تا الان تامین کردی نیاز های ایندشو تا چقدر میتونی تامین کنی 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

همسر برادر من تک فرزندهیک زن کامل و پخته....هنرمند و فرهیختهشاید اطرافیان شما که غیر نرمال هستن مشکل ...

استثنا همه جا هست ، شاید مادرش نمیتونسته بچه بیاره ، ولی کسی که بچه میتونه بیاره باید بیاره ، شما نیار عزیزم وقتی سن ات رفت بالا متوجه میشی چی گفتم 

دوتا تک فرزندی اصلا خوب نیس بچه منزوی میشه اداب معاشرتو بلد نمیشه به بلوغ اجتماعی نمیرسه لوس و شکنند ...

حالا مثلا اونایی که ۹ تا بچه بودن خیلی اجتماعی ان؟سال تا سال همو نمیبینن همونا بیشتر وقتشونو با رفیقاشون میگذرونن تا خواهر برادر 

تو دوران بچگی هم جز دعوا و یه مادر پیر و خسته هیچی نداره بچه تو‌مهدکودک فراوونه برا همبازی

من خودم پسرم دنیا اومد گفتم تک فرزند باشه تا دوازده سالگی هم تک بود ولی بعدش همسرم خواست یه دخترم آوردم دخترم هشت سالش بود یکی آوردم .بحث مالی به کنار .چون پسر اولم خودش کار می‌کنه درس میخونه خرجش اصلا با من نیست پیش پدرم هم هست چون پدرم تنهاست.ولی واقعا اعصاب میخواد بعضی موقع ها واقعا کم میارم از اعصاب .ناشکری نمیکنم دیگه خواست خودم و خدا بوده 

چه حرفایی اینجا میزنید من هرچی تک فرزند اطرافم دیدم از همه خوشحال تر و خوشبخت تر بودن

برعکس هرچی تعداد خواهر برادرا بیشتر همش اختلاف و ناراحتی و جنگ و دعوا سر مسائل کوچیک گرفته تا ارث و میراث

چون به عنوان کسی ک تک فرزند نیس همیشه دوس دارم تک فرزند باشم اول اینکه همه چیز مثل محبت و .. متعلق ب ...

تک فرزندی اصلا خوب نیس من تجربه کردم 

انقد لوس کردن هم خوب نیس چون پدر مادر ی بچه رو دارن همش گیر میدن چون اونو مرکز توجه قرار میدنو و این ظلمه واقعا چون دارن ی بچه ضعیف و شکننده بار میارن چون فردا پسفردا ی مشکلی باشه اون بچه نمیتونه تحمل کنه چون عادت کرده 

ولی دوتا خوبه به یکی تذکر بدی اون یکی درس میگیره و حساب میبره و بالعکس و خیلی چیزای دیگه

تک فرزندی اصلا خوب نیس من تجربه کردم انقد لوس کردن هم خوب نیس چون پدر مادر ی بچه رو دارن همش گیر مید ...

هرچی تک فرزند دیدم هیچ کدوم از این ویژگی هارو نداشته ..

[army]   (:...I could see the sunshine