2777
2789
عنوان

کار زیبایی دندون انجام دادین تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 22 پست
سلاممن دندونام درست کردم اینطوری بودم بعد چندروز برام عادی شد مبارکتون باشه درست میشه نگران نباشید � ...

مرسی خوشگلممم😍

ممنونم واقعا نگران بودم و پشیمون 

شوهرم محالف بود با این کار الان همش به خودم میگفتم چرا این کارو کردم زشت شدم 

همسنگرمی❤️چه کنارم باشی ،چه دور ، چه صد قدمیم✨
عزیزم ارتودنسی خیلی اذیت میکنه ؟ میشه فقط یه تعداد دندون جلو رو گذاشت اخه من فقط ۴تا دندون جلوم فک پ ...

نه عزیزم ارتودنسی یه فک نمیشه چون فک دیگه تکیه گاهش میشه باید دوتاش درگیر باشن 

برای شما احتمالا محافظ بزارن اگه کم باشه 

البته ۴ تا دندون کم نیست احتمالا همون ارتو بشین 

همسنگرمی❤️چه کنارم باشی ،چه دور ، چه صد قدمیم✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ارتودنسی خیلی اذیت میکنه ؟ میشه فقط یه تعداد دندون جلو رو گذاشت اخه من فقط ۴تا دندون جلوم فک پ ...

اولش درد داره واقعا موقع نصب

هر ماه هم باید بری سیمارو عوض کنه برات اون روزم درد داره

و اینکه فک نکنم بشه باید یه فک رو کامل ارتو کنی اما شما بپرس از دندونپزشک من دقیق اطلاع ندارم

ریتینر رو بعد از ارتودنسی استفاده میکنن از دندونا قالب گیری میشه به حالت پلاستیکی داره بزنی گوگل میبینی

تا چندین سال به تشخیص دکتر باید استفاده بشه که دندونا همینجوری مرتب بمونن ب من گفته فقط شبا بذارم ولی بعضیا باید فقط موقع غذا خوردن درش بیارن

من یکسال ارتو داشتم احتمالا ۲ سالی هم باید ریتینر رو استفاده کنم

نه عزیزم ارتودنسی یه فک نمیشه چون فک دیگه تکیه گاهش میشه باید دوتاش درگیر باشن برای شما احتمالا محاف ...

اخه هزینه و دردش زیاده و از طرفی دیگه روم نمیشه بااین وضعیت الان هزینه ش چقدر شده