2777
2789
عنوان

خواهرم پیش دامادمون ابرومونو برد 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 32 پست

مادری پدری کسی نبود بزنه تو دهن خواهر بزرگترت تا خفه شه

دلم به تال خواهر کوچیکت سوخت چه خجالتی کشیده طفلی 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهربزرگه ازروی حسادت اینکارو نکرده؟

نه عزیزم کلا همینجوریه مهمون میاد دوست داره خودنمایی کنه

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

نه عزیزم کلا همینجوریه مهمون میاد دوست داره خودنمایی کنه

شما خواهرا هم چند وقت کلا بهش بی محلی کنین تا حساب کار دستش بیاد

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y
مادری پدری کسی نبود بزنه تو دهن خواهر بزرگترت تا خفه شهدلم به تال خواهر کوچیکت سوخت چه خجالتی کشیده ...

مامانم هی میگفت بسته و میخندید که جدی نشه چون واقعا جامون نبود جلوی دامادمون چیزی بگیم

اونم فکر کرد برگ برندست قشنگ شستمون

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

دقیقا ما هی نشونه میدادیم هی علامت میدادیم هی بحثو عوض میکردیم استغفرالله کفر کرد و به مامانم گفت خ ...

شاید از جایی اعصابش خراب بود گناه داره رهاش کنین خواهرت هم به دامادتون توضیح بده از جایی دلپری داشت 

سخت نگیرین 

شما خواهرا هم چند وقت کلا بهش بی محلی کنین تا حساب کار دستش بیاد

دقیقا میخوام به خواهرم بگم بعد اینکه دامادمون رفت چنان دعوایی باهاش بکنه که بشه بار اخرش 

بخدا هر وقت مهمون داریم وضع ما همینه 

مهمون باید خواهر بزرگ منو اروم. منه

احتمالا ازتون عقده یا کمبود داره نیش میزنه ب مامانت

نه عزیزم من. خودم بچه هاشو بزرگ کردم کمکش 

قدر نمیدونه میگه هر چی من بگم 

مهمون هم بیاد دیگه کولی بازیش شروع میشه