من با ی پسر تو آشناییم بعد ۲۹ سالشه منم ۱۹ سالمه و دیروز دیدمش بعد گف خیلی کوچیکی منم فعلا قصد ازدواج ندارم حداقل دوسال بهم فرصت بده تا خودمو جمع کنم منم خانوادم میگن اشنا بشید و باید صیغه کنه حداقل بعد ۶ ماه صیغه کنیم بریم بیرون بیشتر بشناسیم همو نمدونم چی بگم بهش و پسره بهم میگ تو این دوسال اگ کیس خوبی اومد برو ولی اگ نرفتی میام خاستگاری توروخدا به سن و اینا گیر ندید فقط بگید جوابش چی بدم
ببخش گفتم اما باید می گفتم . شاید یکی دیگه هم خوند و منو دعا کرد و یه روزی منم شاد شدم
میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
فقط میگ فرصت بده 😑خوب من چجوری دوسال بمونم و مطمعن باشم میاد میگیره منو
باور نکن
هر چیزیو باور نکن
شاید یک روز متوجه بشی که پسرا ارزش ندارن اما دیر باشه . اما من بهت گفتم . مواظب باش
برو دنبال کار خودت
میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم