2777
2789
عنوان

بعد زایمانم کجا برم

150 بازدید | 14 پست

راستش زایمان اولم خونه خودم بودم بالای طبقه خونه مادر همسرم.موقع زایمان طبیعیم مادر همسرم و خواهرم کنارم بودن،مادر همسرم مدل زایمان و جیغ و دادمو به دوروبریا گفته بود و هر کی میومد خونمون با خنده و مسخره تعریف میکرد...قلبم خیلی شکست خلاصه مثلاً گوسفند قربانی کردیم برا بچه و مادر همسرم توقع داشت خواهرم بره برا همه چی کمکشون کنه و غذا بزاره برا مهمونا و خواهر منم مجرده اهل این کارا نیست و روحیش یه مدل دیگست و فقط به من و بچم میرسید.مادرمم چون بابام معلوله و بیمار بود نمی‌توانست بیاد پیشم چون ما شهرستان هستیم و مادرم شهر.خلاصه من تو زایمان اولم هر روووز گریه کردم و دلم شکست...الان چیکار کنم برم خونه مامانم یا خونه خودم بمونم.باز اگر خواهرم بیاد خانواده همسرم توقع دارن و هر روز قراره بیان خونم تیکه بندازن.چیکار کنم بنظرتون؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو پیش مامانت. من. خواهرمو یه سونوگرافی بردم پیش همه گفت بچش انقدر دماغ داره کلش اونجوری مدلش فلان. مثل خودش تنبل تکون نمیخورده انقدر مسخرم کرد پیش همه اوناهم همراهیش میکردن. تا چند روز حالم بد بود

آخه بحث اومدن نیس چون تو یک ساختمونیم هرکس میاد دیدنم به دور می‌ره خونه اونا و کلی حرف میزنم پشتم

برات مهم نباشه اصلا حرف بقیه چ تاثیری داره تو زندگی تو دایورتشون کن بی خیال بی تفاوت اهمیت بدی اونارو ب خواستشون میرسونی

با اینکه مخالف رفتن خونه مامان بعد زایمانم ولی شما استثنا باید بری خونه مامانت تا حداقل چند روز رو ب ...

من خودمم مخالفم و هر روز باید همسرمو ببینم اما بعد چند سال خاطرات ایام زیامانم ازیادم نرفته و قلبم بدرد میاد وقتی یادشون می‌گفتم.برا همین نمی‌خوام تکرار شده اون روزا