2777
2789

مثلا نامزد من اصلا روم غیرت نداره درحالی که به خواهراش اینقدر گیر میده نمیزاره ارایش کنن و باید چادر بپوشن جایی هم تنهایی نمیزاره برن ولی به من اصلا کاری نداره هرچقدر ارایش کنم هرجا برم چادر رو هم گذاشتم کنار ولی اصلا براش اهمیتی نداره انگار روم غیرتی نمیشه تو شبکه های مجازی هم اصلا براش مهم نیس کیو فالو کنم یا کی منو فالو کنه یا کامنت میزارن پسرا هیچی نمیگه کلا هنگ کردم

دوست داری پاسبون بگیری واسه خودت یا نامزد؟

دوست داری کنترلت کنه؟ اینجوری خوشت میاد؟

یه سریاتون متوجه نعمت آزاد بودن نیستین

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نباید اونجایی که گیری بهتون میده به عقلش شک کنین، اونجایی که به خواهراش گیر میده باید به عقلش شک کنین چون ربطی بهش نداره

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love

واقعا غیرت تو این چیزا میبینی ؟ پس سعی کن بجای اینکه از اون ایراد بگیری طرز فکر خودتو اصلاح کنی 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

توچی  نسبت به اون غیرتی هستی؟؟

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

شوهر منم همینطوره 

گاهی دیدم به خواهرش گیر میده 

ولی اصلا به من کاری نداره ، حجاب دارم یا نه، آرایشم غلیظ باشه یا نه ، اصلا به من ایراد نمیگیره ولی می‌دونم دلیلش اینه که اعتماد کامل داره بهم 

عجیبه 

مطمینی دوستت داره؟

ببین گیر دادن و محدود کردن اصلا خوب نیست به خصوص اینقدری که گفتی به خواه اش گیر میده 

ولی تا حدودی نشون دهنده توجه 

بهترین راه حرف زدن با خودشه ؛ بهش موضوع رو بگو

همسر منم اوایل اینطوری بود باهاش حرف زدم گفت من به تو از خودم بیشتر اعتماد دارم ولی بقیه دخترا نه گفت به هرکسی گیر میدم منظورشو از کاراش و حرکاتش میفهمم ولی از تو خیالم راحته

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘