2777
2789
عنوان

نمیدونم من چه چیز خاصی دارم که جاری هام ازم تقلید میکنن😐😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 45 پست

ب سیبیلای اقاتون حسودی میکنن کبری خانم

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا از چه لحاظ؟😂ولی حرصم میگیره بهم تقلید میکنن

من که ندیدمت ولی خب شاید آراسته ای رفتارت خوبه سلیقت خوبه خلاصه هرکس هرچیزی رو نداشته باشه حواسش به بقیه هست ببینه بقیه چجورین 

مثلاً من تو صحبت یکم ضعیفم همیشه حواسم هست بقیه چقدر فن بیان دارم تا مثلاً مثل اونا رفتار  کنم 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
حتما داری ک حسودی میکنندست کم نگیر خودت رو

حتی به پیج اینستامم گیر داده بود من ریمو و انفالو کرده بودم تو روز چند بار برام ریکوییست فرستاد بعد من خودشو فالو کردم ولی ریکوییستشو قبول نکردم

فکر کنم دوست داره من استوریاشو ببینم

نمیدونم منظورش جیه

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

پدوفیل تو ایران غوغا میکنه

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....
بهت حسودی میکنه

راننده کامیون رو چه به دخالت تو دعوای جاریا🌝

فکر می‌کردم می‌میرم...اما نمردم، فکر می‌کردم هرگز از غم و اندوه رها نمی‌شوم اما رها شدم، فکر می‌کردم این درد هرگز رهایم نمی‌کند اما رها کرد.‌.. فکر می‌کردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر می‌کردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمی‌کردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!

واقعا از چه لحاظ؟😂ولی حرصم میگیره بهم تقلید میکنن

کسیکه ۱۷ سالگی شوهر میکنه الگوی بد  حساب میشه 🤣

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
حتی به پیج اینستامم گیر داده بود من ریمو و انفالو کرده بودم تو روز چند بار برام ریکوییست فرستاد بعد ...

ولش کن بذار تو حال خودش باشه فردا پس فردا از حسودی سکته میکنه میمیره تو راحت میشی😂

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم