2777
2789
عنوان

چقدر از خودم بدم میاد

75 بازدید | 8 پست

حس میکنم کمبود محبت دارم همیشه خدا دنبال محبت همسرم‌نسبت به خودم بودم انتطارم ازش زیاد بود این که همیشه حواسش بهم باشه بهم محبت کنه ولی همسرم هیج وقت اون انتطاری که داشتم رو نسبت بهم نداشت صبح میره شب میاد اونم خسته یا تو گوشی هست یا چرت میزنه تو مناسبت ها همیشه همه کار براش کردم ولی اون هیچ وقت برام کار خاصی نکرده فقط چند بار سال اول عقد و  نامزدیمون محبت توجه میکرد از بچه دار شدنمون هیچ انگار من وجود ندارم من احمق هم همیشه ازش انتظار داشنم میدیدم محلم نمیده غم دنیا رو سرم خراب میشد هر وقت به یکی از اعضای خانوادش محبت یا کاری میکنه من ناراحت میشم یکی نگاه کنه فکر میکنه چون برای اونا کاری میکنه من ناراحتم در حالی تو دلم میگم واسه من کاری نمیکنه محبتی نمیکنه من چی یعنی براش هیج اهیمتی ندارم چند روز پیش یه بحثی بینمون پیش اومد چقدر از خودم متنفر شدم گفتم خاک تو سرت کنم این همه کمبود محبت داری همش میخوای بهت محبت توجه زوری بکنه راستش همیشه تنها بودم خواهر که نداشتم برادرم هم بجه بود پدرم هم همین مدلی بود بهمون محبت نمیکرد ازدواج رو رویایی میدیدم فکر میکردم ازدواج کنم تنها نیستم در حالی که هیج فرقی نکرد از قصا الان بیشتر حس تنهای میکنم حداقل اون موقع ها کسی نداشتم انتطاری ازش داشته باشم واقعا خاک تو سر من کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین حرفها رو به همسرت بگو،بشین قشنگ و از روی محبت باهاش صحبت کن،بهش بگو چه توقعاتی ازش داری

کاربر قدیمی سال ۹۶ هستم.کاربری م دو بار ترکیده😞 یا کاشف الکرب عن وجه الحسین(ع)،اکشف کربی  بحق اخیک الحسین(ع)
بخدا چیزهایی ک گفتی دلیل بی علاقه بودن نیست

من از همسرم انتطار محبت نداشته باشم از کی داشته باشم پس؟روک هم بهش گقتم دنبال محبتت هستم جز این که جنگ دعوا راه بندازه چیری نصیبم نشد 

همین حرفها رو به همسرت بگو،بشین قشنگ و از روی محبت باهاش صحبت کن،بهش بگو چه توقعاتی ازش داری

فکر میکنی نگفتم بخدا گفتم فقط دعوا راه انداخته قهر کرده انتطار تو زیاده و این به من مربوط نیست در حالی که من انتطارم واقعا زیاد نیست فقط دوست دارم بهم توجه محبت کنا حتی زبونی در حالی که همسرم صفر صفره چه بدونم شاید هم راست میگه من الکی انتطار دارم

من از همسرم انتطار محبت نداشته باشم از کی داشته باشم پس؟روک هم بهش گقتم دنبال محبتت هستم جز این که ج ...

وقتی منم متاهل بودم

انقدر مشکلات داشتم ک گاهی شب و روز رو فراموش میکردم

اقا هستم . راننده پروفایلم
وقتی منم متاهل بودمانقدر مشکلات داشتم ک گاهی شب و روز رو فراموش میکردم

بحث اینا نیست من همسرم رو درک میکنم اینجوری ها هم نیست مشکل اینه همسرم حتی زبونی هم محبت نداره فکر نکنم محبت زبونی ربطی به خستگی کار اینا داشته باشه در حالی که همسرم هم بهانش همون کاره