2777
2789
عنوان

چقدر دلم گرفته روز جمعه ای😔😔😔

53 بازدید | 4 پست

شوهرم دو روزه رفته ماموریت کاری 

دیشب بعد چندین ماه رفتم خونه مامانم شب موندم 

اصلا نمیمونم جایی چون خودم راحتترم 

دیگ اینقدر اصرار کردن موندم 

پدر شوهرم بهم دیشب زنگ زد تا فهمید شب خونه مامانم میخوام بمونم کلا حرف زدنش برگشت دیگ هیچی خدافظی کردیم تموم شد 

حالا امروز مادرشوهرم زنگ زده آقاجون ازت دلخور شده خونه مامانت دیشب موندی میگ چرا نمیاد پیش ما بمونه چرا فرق میزاره!؟

من کار اشتباهی کردم واقعا بدون شوهرم دوس ندارم برم خونه مادرشوهرم 😔😔😔

الانم اومد دخترمو برد خونشون بمنم چندتا تعارف کرد گفتم نه ممنون نمیام

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
خوشحال باش ک بهت اهمیت میدن براشون مهمس حتما

بمن اهمین نمیدن فقط چون دخترمو دوس دارن میگن 

بعدم چه فتیده وقتی دوستت داشته باشن اما مدام ناراحتت کنن با توقعاتشون

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بمن اهمین نمیدن فقط چون دخترمو دوس دارن میگن بعدم چه فتیده وقتی دوستت داشته باشن اما مدام ناراحتت کن ...

باید رک میگفتی ممنونم ولی خونه مادرم راحت ارم . کم پیش میاد فرصت بشه برم شب بمونم مادر دختری باشیم