2777
2789
عنوان

قلبم اکلیلی شد😍💖

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 71 پست
@niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5 خانومهای عزیزم ایشون ‌و دوستاش از دیروز این اسکرین شات هارو گرفت ...

بله درمورد ی کاربر تاپیک زدن ممنوعه امادیروز متاسفانه تاپیک نترکید و کلی صفحه پیش رفت و نهایت قفل شد..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله درمورد ی کاربر تاپیک زدن ممنوعه امادیروز متاسفانه تاپیک نترکید و کلی صفحه پیش رفت و نهایت قفل شد ...

بله چون خود نی نی یار هم میدونست قضیه چیه که بالای ۵۰ نفر معترض دارن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

پس نظرتو عوض کن چون اشتباه س جیگراینو نگاه بدون هیچ دلیلی بهم توهین کرد من بعد خیلی اومده بودم سابت ...

ول کن عزیزم همینکه سایت آگاه شد بسته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حقو من و شما تعیین نمیکنیم..اینکه اسم ی کاربر تخریب بشه و یکی بالا بیاد بی محتواست

تخریب حق بود 

وقتی خیلی راحت بقیه کاربران رو تخریب میکنه پس بقیه هم نگاه نمیکنن اونا هم تخریب میکنن بنظرم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلیها هم تایید نکردن

من شمردم کلا ۶ ۷ نفر تأیید نکردن ۵۰ تا شاکی داشت 

اسکرین شات هاش رو هم دارم یکیش خود من هستم 

فقط خوشحالم سایت آگاه شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5 خانومهای عزیزم ایشون ‌و دوستاش از دیروز این اسکرین شات هارو گرفت ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

تخریب حق بود وقتی خیلی راحت بقیه کاربران رو تخریب میکنه پس بقیه هم نگاه نمیکنن اونا هم تخریب میکنن ب ...

الان شما دنبال جنجالی؟کجای این تاپیک من باشما صحبتی داشتم؟چراباز میخواین بحث دیروزو توی تاپیک دیگه ادامه بدین؟

الان شما دنبال جنجالی؟کجای این تاپیک من باشما صحبتی داشتم؟چراباز میخواین بحث دیروزو توی تاپیک دیگه ا ...

چون دارید دفاع میکنید خواستم بگم حداقل از قضیه خبر داشته باشید بعد قضاوت کنید تمام اون حرفا راست بود 

دل خیلی ها رو شکستن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب اگر اگاه شدن ک ب ادامه دادن نیازی نیست

بله منم ادامه ندادم شما اومدی تو تاپیکی که مرتبط نیست گفتید 

دیروز یه کاربر رو تخریب کردید امروز میبرید بالا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان شما دنبال جنجالی؟کجای این تاپیک من باشما صحبتی داشتم؟چراباز میخواین بحث دیروزو توی تاپیک دیگه ا ...

🙁🙁تمامش کنید موضوع تاپیک یچیز دیگه بود شما اومدی و خرابش کردی و تگ کردن یه نفر دیگه که اصلا ربطی به این تاپیک نداشت

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

چون دارید دفاع میکنید خواستم بگم حداقل از قضیه خبر داشته باشید بعد قضاوت کنید تمام اون حرفا راست بود ...

من اصلا ب تاپیک دیروز کاری ندارم..اینکه ب اسم ی کاربر تاپیک میزنین ک بیارینش بالا رو گفتم چه صیغه ای هست