2777
2789
عنوان

متاهلا بیایید دیشب شوهرم بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۱ سال 😁😁😁 اوایل ازدواج خیلیییییی دعوا میکردیم خیلیااا

حالم خیلی خرابه میترسم بزور تحملم کرده باشه بچه به اصرار من بود همش فک.فکر میکنم نکنه بچه نمیخاست که طلاقم بده همش فکرای بد میاد تو ذهنم 

💖
حالم خیلی خرابه میترسم بزور تحملم کرده باشه بچه به اصرار من بود همش فک.فکر میکنم نکنه بچه نمیخاست که ...

نه عزیزم اصلا اینطوری نیست 

متاسفانه تو دعوا همه حرفی زده میشه ...خیلی خیلی اشتباهه ولی خب زده میشه 

الان آشتی کردین ؟بهش گفتی چقد دلت شکسته از این حرفش ؟

الان یه سریا میان میپرن بهم خدا شاهده ۹۰درصد ازدواج‌های عشق و عاشقی که دیدم تهش همینجور شده بعد یه م ...

ااااهههههه چقدر شماها بی منطقین این آمارو از کجاتون دقیقا درمیارین والا ما هرچی ازدواج‌سنتی دیدیم شوهره خیانت کرده یا مشکل داشته ولی بازم نمیایم بگیم ۹۰ درصد ازدواجای سنتی اینجوره چون آدمی که عقل داره می دونه ازدواج هندونه در بسته اس و‌هر اتفاقی می تونه توش بیفته

شوهر من تو اینه نگا میکنه میگه حیف شدم

منم میگم🤣🤣🤣🤣🤣

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

منم شوهرم میگه که گولم زدی البته به شوخی 

منم میگم خوب کاری کردم باید حواستو جمع میکردی گول نخوری

الانم دیگه کار از کار گذشته....

بعدم میخندیم و تمام

نباید بفهمه حساسی روی این موضوع وگرنه این موضوع براش جدی میشه

میگفتی اگر افتادم گردنت گردنبند الماس بودم ولی خر چه داند قیمت نقل و نبات

بیگ لایک👌👌👌👍👍👍👏👏👏

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

شوهر من تو دعول بدتر ازاینام گفته 🥴 زیاد خودتو اذیت نکن 

با پنبه سرشو ببر کیف کنه😌

من وقتی اشتی هستیم انقد غر میزنم دهنشو سرویس میکنم تموم کارای زشتشو یاداوری میکنم🤣 اونم هیچی نمیگه 😅 ولی من تو دعوا سکوت میکنم اون حرفای بدی میزنه ک یه عمر داغش میمونه دلم میشکنه 💔 اما بیخیال دیگه چ میشه کرد زندگی همینه