2777
2789
عنوان

بنظرتون دوتا بچه داشتن خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 17 پست
حامی چیهلطفا از بچگی احساس مسئولیت بچه کوچیکتر رو نندازید رو دوش بچه بزرگتراون بچه با کلی تروما و خش ...

حامی رو چطور معنا میکنید شما؟

منظورم کسیه که بشه بهش تکیه کرد مشکلی پیش اومد بتونه روش حساب کنه تنها شد زنگ بزنه بهش 

بچه تک فرزند اگه خدایی نکرده پدرمادرش رو از دست داد رسما بی کس وکار میشه 

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
حامی رو چطور معنا میکنید شما؟منظورم کسیه که بشه بهش تکیه کرد مشکلی پیش اومد بتونه روش حساب کنه تنها ...

این کلمه ب تنهایی خودش کلی بار معنایی داره بله بچه‌ی کوچیکتر میتونه بهش تکیه کنه یا همه‌ی اینایی که شما گفتین اما برای بچه‌ی بزرگتر گرون تموم میشه

منظور من اینه از بچگی نباید به بچه بزرگتر القا بشه که مسئولیت اون بچه باهاشه

چون این بار مسئولیت همیشه روش میمونه، درسته که برای بچه کوچیکتر خیلی میتونه خوب باشه اما اون بچه‌ی اول ناخوداگاهش درگیر میشه و میتونه خیلی بهش اسیب بزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این کلمه ب تنهایی خودش کلی بار معنایی داره بله بچه‌ی کوچیکتر میتونه بهش تکیه کنه یا همه‌ی اینایی که ...

ولی بچه کوچیک تر هم میتونه حامی بچه بزرگ تر باشه در آینده

من بزرگسالیشون رو گفتم که میتونن روی هم حساب کنن

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃