2777
2789

توی مشخصات دوربین سلفی رو زده ۱۲ مگاپیکسل 

در صورتی که گوشی های مناسب تر مثلا a54 دوربین جلو ۳۲ هست

کیفیت دوربین جلوش خوبه؟داشتین؟

کاربری صدهزارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم بقیه گوشی ها که ۵۰ مگاپیکسه الکی هستن

دوربین پشت ۲۰۰ جلو ۱۲ مگه میشه

میخوام ببینم کیفیت سلفیش خوبه چون خیلی برام مهمه سلفیشم😂اگه داشتین کیفیتش جطوره

کاربری صدهزارم
خب باشه برو نمایندگی گوشی رو ببین لازم نیست حتما خرید کنیآدم ی چیزی میخواد بخره هزار جا میره قیمت می ...

از قیمتا که خبر دارم کیفیتشم خیلی تعریف میکنن اخه فقط برای همین دوربین سلفیش یکم دو دلم

کاربری صدهزارم

@toranjbano   سلام عزیزم فکر کنم تو یه تاپیک گفتن گوشیتون S23یا۲۴هست 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

از قیمتا که خبر دارم کیفیتشم خیلی تعریف میکنن اخه فقط برای همین دوربین سلفیش یکم دو دلم

خب برا همین دارم میگم اونجا گوشی روشنه میگیری دستت دوربیناشو چک میکنی حتی میتونی با هر گوشی دیگه سامسونگ هم مقایسه کنی

خب برا همین دارم میگم اونجا گوشی روشنه میگیری دستت دوربیناشو چک میکنی حتی میتونی با هر گوشی دیگه سام ...

نمایندگی شهرستان ندارن عزیزم من فعلا شهرستانم یه مدت

کاربری صدهزارم