2777
2789
عنوان

همخونم رو عصابمه

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین باید رودر رو حرف بزنی پیامی نمیشه ، اینجوری هم که ازش تعریف میکنی آدم منطقی و خوش اخلاقی هست ، ...

برنامه زدم تو دیوار چندبارم اسمامون نوشتیم کوره ؟ دیگ چی بش بگم برنامه تو دیواره

نمیشناختم یهو هم خونه شدیم من اگ دوستمم باشه باهاش راحت نیستم مشکلاتم بگم

ببین قراره یه مدتی رو باهاش باشی دیگه سعی کن باههاش حرف بزنی بهش نزدیک شی که رفیق شین اینجوری خیلی برات راخت تره

ببخشید افلاین بودم‌. منم موافقم حضوری حرف بزنی راجع به همه چی. برنامه رو هم که خودت نوشتی و زدی نظر اونو که نخواستی که حالا بگی خودش باید بفهمه. بذار وقتی اومد همین حرفاتو بهش بگو باهم به یه توافق برسید حالا اونم رفته بیرون یه دقه نمیاد پیام تو رو با دقت بخونه که

ببخشید افلاین بودم‌. منم موافقم حضوری حرف بزنی راجع به همه چی. برنامه رو هم که خودت نوشتی و زدی نظر ...

خیلی برام سخته مشکلم حضوری بگم 😃خب اخه تو برنامه نوشتم شستن سرویس ها 

جارو کف 

گردگیری فلان جاها و یخچال و کابینت بعد لیست کردم ک هرکس اسمشو بنویسع 

بنظرت این نظر پرسیدن میخواد ؟ 

خیلی برام سخته مشکلم حضوری بگم 😃خب اخه تو برنامه نوشتم شستن سرویس ها جارو کف گردگیری فلان جاها و یخ ...

اره لااقل یه توضیحی بش بده یا نظرشو بخواه که هر کدومو کی انجام بدیم. خودتو بذار جای اون یکی یه برنامه بزنه به دیوار تو چه حسی میگیری وقتی هیچی بت نگفته؟ حالا حضوری هم سختته باز ویس بدی بهتره چون ممکنه توی تایپ لحن تند بنظر برسه. دیگه اگه واقعا نمیتونی همون تکست بده 

اره لااقل یه توضیحی بش بده یا نظرشو بخواه که هر کدومو کی انجام بدیم. خودتو بذار جای اون یکی یه برنام ...

باشه ویس میدم میگم عزیزم راستی من برنامه رو زدم تو دیوار ازت نپرسیدم نظرت چیه اگ برا تمیز کاری خونه نظری داری بگو تا برنامه بنویسبم چون خونه خیلی کثیف شده  

خوبه ؟ 

من باشم میگم عزیزم من این برنامه رو درست کردم برای تمیزکاری خونه نظرت چیه؟ اوکی ای باهاش؟ بنظرت کی جارو کنیم کف رو مثلا آخر هر هفته خوبه؟ یا سرویس رو فلان روز بشوریم؟

راستی این قضیه که ظرف ها بعد غذا نشسته میمونن منو اذیت میکنه بنظرم وقتی یکی غذا درست میکنه اون یکی ظرفاشو بشوره.

(حالا من خودمم اصلا نمیدونم رابطه شما چه شکلیه و در چه حدیه و اینا رو نوشتم، خودتم خیلی اذیت نکن دختر الان نتونی به همخونه ت حرفتو بزنی و انقد فک کنی پسفردا سر مسائل زندگی و ارتباطت با بقیه آدمای زندگیت اذیت میشی)

من باشم میگم عزیزم من این برنامه رو درست کردم برای تمیزکاری خونه نظرت چیه؟ اوکی ای باهاش؟ بنظرت کی 

اره دقیقا بزرگترین باگ من ارتباط با ادماس 🥲🥲رابطمون در حد سللام احوالپرسی صحبتها روزمرع سطحی و خریدای خونس

عزیزم مزسی ک راهنماییم کردی

خواهش میکنم، به همخونه داشتن به چشم یه فرصت نگاه کن که تمرین کنی حرفتو بزنی. اینکه این مشکل را داری شاید تقصیر خودت نبوده ولی حل کردنش با خودته. پسفردا تو رابطه‌ نتونی حرف بزنی اذیت میشی. 

تو در نهایت باید حرفتو محترمانه بگی و مسئول ناراحت شدن آدما نیستی. ممکنه یکی بهش هرچی بگی ناراحت شه اون دیگه تقصیر تو نیست. 

حالا بهش گفتی بهم بگو حل شد مساله تون یا نه.

خواهش میکنم، به همخونه داشتن به چشم یه فرصت نگاه کن که تمرین کنی حرفتو بزنی. اینکه این مشکل را داری ...

شما خیلی خانم با درکی هستی ممنونم چشم حتما نتیجه بهت میگم 

میدونی خوشحال میشم نصیحتم کنی مثلا نمیدونم چرا اینجورم جدی خیلی حرص میخورم برا این موضوعات ک بگم یا نگم یا چجور بگم جوری ک شاید از برنامه روز خودم بمونم 

قبل همخونه داستن تنها بودم تنهایی اذیتم کرد خیلی برا همین همخونه گرفتم الانم ک تنها نیستم این مشکلات هست قبلشم خوابگاه بودم با هم اتاق مشکل داستم دو نفر تو ی فضا کوچیک سخت بود و کلاا رفتار ادما خیلی فکرمو درگیر میکنه مثلا امروز کلی حرص خوردم  ک کار نمیکنه ک این داستان برا شما گفتم اینجور پیش برم هیچی ازم نمیمونه چطوری باید بگذرم از این مسائل؟ 

شما خیلی خانم با درکی هستی ممنونم چشم حتما نتیجه بهت میگم میدونی خوشحال میشم نصیحتم کنی مثلا نمیدونم ...

لطف داری عزیزم. من خودمم خیلی رو رفتار آدما حساسم ولی خب هیچ حرفیو تو دلم نگه نمیدارم😂 واسه همین نمیدونم چجوری راهنماییت کنم. تراپی رو امتحان کن شاید کمک کننده باشه، مرکز مشاوره دانشگاه ها قیمتاشون بد نیس ولی تهش خودت باید رو خودت کار کنی و خودتو مجبور کنی هرچند سخت، حرف بزنی.