2777
2789
عنوان

بغض کردم دلم میخواد گریه کنم

215 بازدید | 17 پست

بعد چند ماه مامانم اینارو دعوت کردم شوهرم یه رفتارایی میکنه که حالم داره بد میشه نمیتونمم گریه کنم 

همیشه خونه مامانم ایناییم 

بعد دو ماه دعوت کردم  به ناهار اینم اینجوری میکنه

مامانش اینا میان چند روز میمونن انقدر بهشون احترام میزارم که راضی نمیشن برن 

اشتباه از منه 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی تجربه اش دارم نمیدونم چی بگم.

من هر سال عید همینه وضعم ی ابرو بری میکنه شوهرم خونه خانوادم نمیاد اونام بیان خونمون نمیاد بازم.

خیلی غصم شد برات.

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
کاش میگفتی چه رفتارایی

ماشینشون دست شوهرم بود میگم وسیله ندارن برو دنبالشون میگه نمیرم 

هنوز ناهار اماده نبود بابام گفت خسته ام یکم بخوابم همه خوابیدن 

تلوزیون روشن کرده عمدا اون چیزی که دوست نداره نگاه میکنه

حالا که هیچیم نخریده به کنار 

پیش بابام برگشته میگه گفتم چه موقع دعوت کردنه مگه الان غذا میزارن

بابام انقدر خجالت کشید گفت  من توقع نداشتم یه سیب زمینی ام میزاشتید کافی بود 

گوشی گرفته دستش صدای حیوانات گوش میده 😭 وای گریم میگیره میخوام بنویسم

فقط می تونم بگم خدا صبرت بده شوهر بیشعور منم همینطور بود خدا بیامرزه پدر و مادرم از دنیا رفتن روحشون شاد،ولی وقتی خانواده خودش حتی جاری های بیشعورتر از بیشعورم میان میگه مبادا حرفی بزنی نشد ن من نه تو،واقعا خجالت اوره حالا خانواده من همیشه پشتیبانش بودن ،اینطور میکنه حرست بده پیرت کنه محلش نکن

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

تف بهش 

بعضیا  سادیسم دارن ژن مردم آزاری دارن 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....
ماشینشون دست شوهرم بود میگم وسیله ندارن برو دنبالشون میگه نمیرم هنوز ناهار اماده نبود بابام گفت خسته ...

واقعا باید ب حالش تاسف خورد فقط بهش بگو توام بچه داری یا داشته باشی این روزا و رفتارارو تجربه میکنی اونوقت حالت دیدن داره آقا 

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

اصلا نشون نده ک فهمیدی بی احترامی میکنه

خیلی خیلی احترام خانوادتو بگیر با شوهرتم حرف بزن و کلا نشون نده ک فهمیدی وگرنه پروتر میشه

اگرم رک حرفی زد واقعا تو روش وایسا و بگو ما همیشه اونجایم خانداده خودتم بیان قطعا رفتار منم همین میشه

ولی میگم تا اونجایی ک میتونی نشون نده ک فهمیدی بی احترامی میگنه وگرنه پروتر میشه ثابت شده

اصلا نشون نده ک فهمیدی بی احترامی میکنهخیلی خیلی احترام خانوادتو بگیر با شوهرتم حرف بزن و کلا نشون ن ...

از بس شورش و در میاره و ادامه میده ک ناچار بشه بگه متوجه شده نشد همینجور بیشترش میکنه شوهر منم اینجور اخلاقی داره

اصلا نشون نده ک فهمیدی بی احترامی میکنهخیلی خیلی احترام خانوادتو بگیر با شوهرتم حرف بزن و کلا نشون ن ...

میخواد فقط حرص منو دربیاره هی بهش میگم خاموش کن زشته اصلا حالیش نیس پاشدم رفتم اتاق دیدم خاموش کرد🫤