2777
2789
نمی‌خوام ناراحتت کنم اما هر دختری که این‌جا بهت درخواست داده بدون شک پسر بوده و می‌خواسته ازت پول/شا ...

نمیخوام شمارو بیشتر ناراحت بکنم ولی در حدی هست که آیدی اینستاشم چک کردم و از خودشم بود...

گرچه نمیخوام بحث بکنم...شما درست میگی همه ی کارای بد با ماست شما خوبید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بحث با آدم مرد ستیز ندارم...موفق باشید

من فقط سوال کردم از خودت 

هرچی میخوای برداشت کن 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

بعد هم یک چیز دیگه یادم رفت بگم...

یکبار هم با خانمی اینجا دوست شدم که خودش درخواست داد ولی در حد دوست معمولی و داخل تلگرام هم رفتیم و ویس چت هم کردیم...

اون خانم قصدش خیلی جدی تر بود ولی من در حد یک دوست مجازی بهش فقط نگاه میکردم...

روابطمونم سر اینکه اون خانم خیلی جدی گرفته بود و نمیخواستم بیشتر وابسته شه بهم خورد...

اونم لابد پسر بوده؟؟ 😂😂

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

یه مردی تو اینستاگرام دراومد گفت دختری که به خودش برسه برا جلب توجه هستش نکیند این کار رو اگر برای د ...

همه‌شون تقریباً مثل هم دیگه‌ان(تاکید می‌کنم تقریباً)

اما پسری که عضو نی‌نی سایت می‌شه کلا واضحه که جزء اون معدود شخصیت‌های امن نیست…

بعد اومده می‌گه توی این سایت هر هرنوع دختری بهم درخواست داده!(آره حتماً توی خوابت)

بعدش هم خب مذکرعلی اگر ناراحتی خودت رو تعلیق کن نه این‌که بعد از تعلیقی های پی‌درپی بازهم دست از سر این سایت برنداری

طرف خودش همه رو درس می‌ده بعد می‌خواد با کتابی حرف زدن خودش رو خوب جلوه بده

گذشت دوره‌ای که مردم گول می‌خوردن~

京香水月

آره، مشخص بود چیزی برای از دست دادن نداشت

کلا یه اقایی اینجاست جوری فاز ادم حسابی ها رو گرفته بود من خواهرانه ازش سوال کردم دیدی چ جور جواب داد ( خودش بیشتر زن ستیزه)

بعد میگن چرا از وجود ما تو سایت متنفرید 

ب نظرم ریپلایش نکنیم 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

همه‌شون تقریباً مثل هم دیگه‌ان(تاکید می‌کنم تقریباً)اما پسری که عضو نی‌نی سایت می‌شه کلا واضحه که جز ...

واقعا حرف دلمو زدی 👌🏻👌🏻👌🏻

همه‌شون تقریباً مثل هم دیگه‌ان(تاکید می‌کنم تقریباً)اما پسری که عضو نی‌نی سایت می‌شه کلا واضحه که جز ...

میگم امضات یعنی چی؟

کلا یه اقایی اینجاست جوری فاز ادم حسابی ها رو گرفته بود من خواهرانه ازش سوال کردم دیدی چ جور جواب دا ...

آره دیدم و خب می‌دونی این مثلاً می‌خواد با سرد و دارک بودن بگه من علاقه‌ای به ارتباط با خانم‌ها ندارم و … اما خب آدمی که توی سایت مخصوص خانم‌ها فعالیت می‌کنه این ادعا براش مثل جوک می‌مونه جدی =))

بعد می‌گه دخترها بهم درخواست می‌دن منم بهش گفتم بدون شک هرکی بهت ریکوئست داده پسر بوده و می‌خواسته ازت پول/شارژ بگیره اما خب نمی‌خواد باور کنه که هیچ دختری توی نی‌نی سایت دنبال پارتنر و یا حتی هم‌صحبت مذکر نیست

京香水月

میگم امضات یعنی چی؟

چیزی که غیر قابل لمسه، مثل ابرهای توی آسمون، مثل خاطراتی که گذشتن اما توی قلب خونه دارن، مثل سکوتی که پر از حرفه، مثل اون که آرزو می‌کردم لمسش کنم اما دورتر از ابرها و عمیق‌تر از خاطره‌هاست

京香水月