2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂خو حالا باهاشون بحرفی مگه چی میشه

مثلا دیشب من حالن بد شده بود تاپیک زدم یه اقا اومده بود تاپیکم میگفت مربوط به خانوداه و همسرته 

ارتباطت با همسرت چه طوریه ؟ باهاش راحتی؟

مخشص بود فضوله و قصد داره خب ادم ناراحت میشه 😄

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

من بنظرم منطقی نیست یک پسر این همه به خودش زحمت بده کاربری فیک اینجا بزنه برای همکلام شدن با دختر!!!

توی این سایت خیلی دخترا خودشون پیشنهاد دوستی میدن!!!

از زمانی که عضو این سایت شدم فقط چندین سری هر نوع دختری بهم درخواست داده...

منم اونایی که تگم کرده بودن و دلیل درخواستشونو گفتن قبول کردم اونیم که دلیلی نداشت رد کردم!!!

چرا فکر میکنید این چیزارو فقط ما انجام میدیم؟؟ بخدا توی این سایت هرجور دختری دیدم و حتی برام اتفاق افتاده طرف درخواست بده و بدترین حرفارو بزنه ولی من چنین شخصیتی نداشتم...

چرا سعی دارید همیشه ماهارو بد نشون بدید؟؟ خوب و بد همه جا هست

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

😂😂😂چه خاله زنگ ،میگفتی مگه تو مشاور خانواده ای

دقیقا😂😂

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

من بنظرم منطقی نیست یک پسر این همه به خودش زحمت بده کاربری فیک اینجا بزنه برای همکلام شدن با دختر!!! ...

یه مردی تو اینستاگرام دراومد گفت دختری که به خودش برسه برا جلب توجه هستش نکیند این کار رو اگر برای دل خودتونه 

ارایش کنید و بخوابید 

یک خانمی نقدش کرد گفت مرد خوب اطراف ما هست همه مردا بد نیستن

کامنتای اقایون این بود که 

اره لخت شید به خودتون برسید که ما لذت ببریم 

چ قدر خودتونو به اون راه میزنید نگاه مردها کاملا جنسیه

خب وقتی که چندتا اقا اینجوری صحبتت میکنن شما هم حق بده ما هم همچنین فکری کنیم 

بعد یه سوال دارم مثلا من تیپ بزنم برم بیرون خدایی برای دل خودمه و روحیه خودم 

اقایون فکر میکنن میخوام نخ بدم بهشون ؟

یه مردی تو اینستاگرام دراومد گفت دختری که به خودش برسه برا جلب توجه هستش نکیند این کار رو اگر برای د ...

من بحث با آدم مرد ستیز ندارم...

موفق باشید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

من بنظرم منطقی نیست یک پسر این همه به خودش زحمت بده کاربری فیک اینجا بزنه برای همکلام شدن با دختر!!! ...

نمی‌خوام ناراحتت کنم اما هر دختری که این‌جا بهت درخواست داده بدون شک پسر بوده و می‌خواسته ازت پول/شارژ بگیره و یا ایسگا کنه چون هیچ دختری توی نی‌نی سایت پارتنر پیدا نمی‌کنه

京香水月