taitanikkkk22 مدیر عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 222 عنوان راهنمایی لطفابی توجهی میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 36 پست بایه آقایی درارتباطم. یهوغیبش میزنه بازبعدارچندوقت پیداش میشه ومیگه سرم شلوغه کارداشتم واینا. بی توجهی میکنه تامیگم کات کنیم شروع میکنه توجه کردن بازمثل قبل میشه. خسته شدم دیگه چیکارکنم گم بشه اززندگیم. متاسفانه عاشقش هستم ولی دیگه میخام تمومش کنم. انقدررفته واومده که دیگه حالم ازش به هم میخوره دیروز | 13:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eliنازeliناز عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 189 مغازه دار. مثلاچندروزهست ده روزنیست. بازمیادمیره دوماه نیست وقتی هست چقد زمان باهاش هستیتا حالا کوشیشو چک کردی ببینی چه خبرهشماره ها عکسای گالری واتساپ اینستاشهمه اینا نشون میده اصلا بهش بگو شماسنامتو نشون بدهاگه نداد شک نکن متاهله من که ندید میگم متاهله جوری خوب باشکه اگر کسی ترکت کرد به خودش ظلم کرده باشه😏
taitanikkkk22 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 222 اره شوخی ندارم کاملا جدی ام اینا توی خونه با زنشون که به مشکل میخورن میان سمت ساده هایی مثل ما چرا ت ... رابطمون مجازیه
taitanikkkk22 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 222 اره شوخی ندارم کاملا جدی ام اینا توی خونه با زنشون که به مشکل میخورن میان سمت ساده هایی مثل ما چرا ت ... درخواستم رالطفاقبول کن یه سوال داشتم ازت
eliنازeliناز عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 189 رابطمون مجازیه خوب پس دیگه بدتر جوری خوب باشکه اگر کسی ترکت کرد به خودش ظلم کرده باشه😏
eliنازeliناز عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 189 چه جوری وقتتو برای همچین ادمی گذاشتی و عاشقش شدی ؟!!!! جوری خوب باشکه اگر کسی ترکت کرد به خودش ظلم کرده باشه😏
taitanikkkk22 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 222 چه جوری وقتتو برای همچین ادمی گذاشتی و عاشقش شدی ؟!!!! خاک برسرم
eliنازeliناز عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 189 خاک برسرم خدا نکنههه خاک بر سر همچین مردایی که حیف اسم مرد جوری خوب باشکه اگر کسی ترکت کرد به خودش ظلم کرده باشه😏