2777
2789
عنوان

چقدر به قسمت اعتقاد دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 58 پست
من خودم خیلی تلاش کردم به یکی برسم و نرسیدم گاهی فکر میکنم قسمت هم نبودیم یه جمله از زردشت هست میگه ...

شانسه دیگه 

یکی شانس داره توی یه خانواده کم جمعیت پولدار بافرهنگ به دنیا میاد

یکی هم شانس نداره توی یه خانواده پرجمعیت بی‌پول بی‌فرهنگ با ژن بد به دنیا میاد که زندگیش تباه میشه از بین میره هزار بیماری روانی میگیره آخرشم میگن تلاش نکرد اگه تلاش می‌کرد زندگیش خوب میشد موفق میشد... حرف مفت تحویلت میدن

توکل به خدا🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب یعنی اگه اون فرد تو سرنوشت باشه حتما میمونه ؟ یا نه ما خودمون میتونیم اونو بزاریم کنار

البته خودمونم با قدرت عقل و انتخاب میتونیم یه دستایی توی سرنوشت ببریم ولی در حالت کلی همه چیز تحت نظر قسمت اتفاق میفته

خانواده و محلی ک بدنیا میاییم

ادمایی که سر راهمون قرار میگیرن

اتفاقاتی ک برای خودمون و اطرافیان پیش میاد

همه و همه زندگی ما رو میسازه

پس قسمت و سرنوشت بخش مهمی از داستان زندگی ما هست

شاید تاثیر کوچیکی هم خودمون اون وسطا داشته باشیم

ولی حتی عده ای میگن توی عالم ذر ما همسرانمون هم انتخاب کردیم

درمورد عالم ذر اگه دوست داشتی مطالعه کن 

رویاهای بزرگی دارم
بنظرم وجود دارهمن خیلی تلاش کردم هرکاری میتونستم کردم حقم بود که بشه ولی نشدنمیدونم قسمته یا نه ولی ...

هزار برابر بهترش رو از قبل برات کنار گذاشته 

گاهی از خدا یک شاخه گل میخوای ولی اون برات یک باغ پر گل کنار گذاشته 

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی
خب بنظرت اگه شوهر من توی قسمت من باشه از من جدا نمیشه و به چیزی مانع میشه ؟

نه دیگه قسمت هم بودید که بهم رسیدید 

دغدغه چی رو داری خواهرم ؟ این حرفای من واسه کسیه که به وصال نرسیده تو که به وصال رسیدی یارت کنارته 

خوشا به سعادتت بچسب به زندگیت فکر منفی نکن 

البته خودمونم با قدرت عقل و انتخاب میتونیم یه دستایی توی سرنوشت ببریم ولی در حالت کلی همه چیز تحت نظ ...

پس حالا که من باهاش ازدواج کردم و داره بخاطر خیلی مسائلی کوچیک جدا میشه هرکاری کردم دلش نرم نشد ومصرتر شده خدا می‌تونه مانع بشه یانه 

یعنی اگه ماها تلاش کنیم و اون بالایی بخاد هیچ چیزی جلودار نیست حتی اگه طرف از ما سرد شده باشه و حاضر ...

دقیقااااا 

اگه تلاش برای چیزی نکنی که صد در صد موفق نمیشی و به اون چیزی که میخوای نمیرسی ولی  

حداقل با تلاش در واقع شانس خودت رو امتحان می‌کنی که می‌رسی یا نه 

چون نتیجش دست خداست 

معجزه [تُویـی] کِه میتونی با لبخندت حالمو خوب کنی(:💍♥️ متاهل👩‍❤️‍👨 

خب من تلاش کردم برای اینکه آشتی کنه ولی اصلا کوتاه نمیاد و دلش نرم نمیشه خیلی مصرع جدا بشه

یه مدت بی تفادت باش سرگرم کن خودتو 

یکم به خدا نزدیک شو ، نذر کن 

من خیلی ها رو دیدم تا دم طلاق رفتن برگشتن 

خیلی ناراحت شدم ، انشالله مشکلت حل میشه 

اسمت رو بگو برات دعا میکنم ، دعا از زبان دیگران بهتر اجابت میشه 

پس حالا که من باهاش ازدواج کردم و داره بخاطر خیلی مسائلی کوچیک جدا میشه هرکاری کردم دلش نرم نشد ومصر ...

نمیدونم عزیزم من که در جریان زندگی شما نیستم

بسپار به خدا

بگو هرچی مصلحتم هست همون بشه

مشاور هم برو 

رفتی؟

رویاهای بزرگی دارم
نه دیگه قسمت هم بودید که بهم رسیدید دغدغه چی رو داری خواهرم ؟ این حرفای من واسه کسیه که به وصال نرسی ...

یارم کنارم نیست درخواست طلاق داده چهار ماه شد که رفته خونه باباش من و ی بچه یک ساله رو انداخت بیرون 

دقیقااااا اگه تلاش برای چیزی نکنی که صد در صد موفق نمیشی و به اون چیزی که میخوای نمیرسی ولی حداقل ب ...

من خیلی خودمو کوچیک کردم خیلی پیام دادم زنگ زدم رفتم محل کارش گل بردم کادو خریدم اما بازم دلش هنوز نرم نشد دعاهای مختلف خوندم چله گرفتم

یارم کنارم نیست درخواست طلاق داده چهار ماه شد که رفته خونه باباش من و ی بچه یک ساله رو انداخت بیرون

الهی عزیزم فکر کردم کنار هم زندگی می‌کنید 

کسی از خانواده اش رو نمیتونی واسطه کنی ؟؟؟

از کسی حرف شنوی نداره با اون صحبت کنی اون راضی اش کنه ؟

با پدر و مادرش حرف زدی؟بزرگترا چی میگن؟ازدواجتون سنتی بود یا دوست بودین؟

رویاهای بزرگی دارم
نمیدونم عزیزم من که در جریان زندگی شما نیستمبسپار به خدابگو هرچی مصلحتم هست همون بشهمشاور هم برو رفت ...

مشاوره من رفتم همسرم نمیومد ی مشاوره هم رفتیم که خانوادش پول دادن زندگیمونو خراب کنن 🥲🥀خودشم فهمید مشاوره پول گرفته اما بازم بین من و خانوادش گیر اوفتادع