2777
2789
بله مرد در حالت طبیعی بدنش مو داره دیگه دست، پا، سینه به بعضیام ریش یا ته ریش میاد، به بعضیا نمیاد ...

خب زن هم در حالت طبیعی مو داره 😶

اکثر مردای جذاب دنیا موهاشونو میزنن تو ایران هست زن‌ها پر مو دوست دارن چون فقط دست شون به همون میرسه 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب زن هم در حالت طبیعی مو داره 😶اکثر مردای جذاب دنیا موهاشونو میزنن تو ایران هست زن‌ها پر مو دوست د ...

زن بدنش در حالت طبیعی مثل مرد مو داره؟؟!!!؟!! 

دلیل نمیشه کسی که از نظر تو جذابه، نظر دیگران هم همین باشه😐 ضمنا محض اطلاعت مردای اروپایی ذاتا کم موئن اون یذره شوید رو بزنن سنگین ترن (مردای ایتالیایی هم خیلی شبیه مردای ایرانین از همین نظر) 

بین مرد و زن یه تفاوتهایی هست، هرکس جای خودش بمونه عالی میشه 

مردای ایرانی تو زیبایی از اروپایی‌ها خیلی سرترن، 

زن بدنش در حالت طبیعی مثل مرد مو داره؟؟!!!؟!! دلیل نمیشه کسی که از نظر تو جذابه، نظر دیگران هم همین ...

خای مالی بکنی این مردا بهت چیشونو میدن هان ؟

عقل داری بدونی مردی که برای بدنش زحمت بکشه عضله داشته باشه سیکس پک داشته باشه عین عشق من باید موهاشو بزنه تا بدنش دیده بشه عین رونالدو و هزار تا مرد خفن جهان نه عین شوهر تو که شکم داره زیر بغل هاشو هم نمیزنخ بعد مرد ایرانی از اروپایی زیبا تر باشه که گیریم اره ولی مطمئن باش زن‌های ایرانی زشت ترن ار اروپایی ها شکر که شبیه ایرانی ها نیستم سفید پوست و چشم رنگیم تو برو کالباس خونگی تو درست کن ذاتا بین اون خمه دختر سفید و چشم رنگی و خوش اندام اروپایی مرد اروپایی به تو نگاه نمیکنه که 

در ضمن مو از نظر زن ایرانی فقط جذابه تو خارج همه میزنن چه سیاه پوستا چه سفید پوستا 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

خای مالی بکنی این مردا بهت چیشونو میدن هان ؟عقل داری بدونی مردی که برای بدنش زحمت بکشه عضله داشته با ...

خواستم جوابتو بدم اما دیدم در شان من نیستی و خیلی بیشتر ازاون چیزی که به نظر میاد ابلحی!  

و جواب ابلحان خاموشیست 🙂