2777
2789
عنوان

اقا دلم‌میخواد برم تو رابطه خب😐😐😔🤦‍♀️🤦‍♀️😔😐🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 59 پست
واقعا چرا بعضی سختگیر شدند همه تا طرفشون بیماری داره ردش می کنند حالا شما طاقچه بالا می گذاری !!!!!

چرا طاقچه بالا نزاره؟ 

مگه بیماری دست خود ادمه!

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی استارتر اگر از اخلاقش مطمئنی و فکر میکنی شو اف نیست من بودم باهاش وارد رابطه میشدم

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love

واقعا خودت نفهمیدی هنوز دوتاتون بچه این ؟

چطور میشه به یه پسر بیست ساله تکیه کرد 

اینا رو نمی‌شناسی تو این سن مخصوصا همش بازیه برای جلب اعتماد چند وقت دیگه که گفت من از اولم دوست نداشتم و یاد این روزا میفتی که چه ساده گول خوردی

سه ساعت خیلی مهم نیست 

مثلا فرهنگ بختیاری و اصفهانی خب کمی سخته 

ولی شدنی است 

این تفاوت فرهنگی خیلی جای صحبت داره 

همسن بودن ایرادی نیست 

بیماری خاص شما که میگید خب طرف قبول کرده بازم ایرادی نیست فقط پسر از خانوادش این بیماری شمارو پنهان کنه بعدا فوقش میگید تازه فهمیدید یا اصلا نگید خیلیا اینجوری ن 

پول؟؟؟ من دخترم رو میدادم با شرایطی که فرمودید 

بقیش یادم نیست دیگه اگه نکته ای مونده

دخترم اگه صلاح میدونید پیام بدید خصوصی حرف بزنم

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه