2777
2789
عنوان

اقا دلم‌میخواد برم تو رابطه خب😐😐😔🤦‍♀️🤦‍♀️😔😐🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تفاوت فرهنگی ازار دهندس یکم ولی جای سازش هست.من از سن کم طرف میترسم بیشتر.چون خیلیا گفتن سنش کمه و م ...

باید بسنجی ببینی مرد شده یا نه مثلا بچه است 

ازدواج که کنید دیگه مشکلی نیست 

ولی رابطه من اصلا توصیه نمیکنم باید هر چه سریعتر جدی بشه و به خواستگاری منجر بشه

مثلا از کجا بفهمم مرد شده؟چیا بپرسم ازشیا چجوری بفهمم

من با چند دقیقه میتونم بفهمم 

من واقعا نمیدونم چی ازش بپرسی که متوجه بشی 

ببین طرز برخوردش چجوریه 

محکم هست یا نه 

اهل کار کردن هست یا نه 

خرج میکنه 

از مسئولیت پذیری فراری است یا خیر 

ول معطل است یا خیر 

جیب بابا میکنه یا میگه جیب خودم 

من با چند دقیقه میتونم بفهمم من واقعا نمیدونم چی ازش بپرسی که متوجه بشی ببین طرز برخوردش چجوریه محکم ...

مربی اسکیت هست

دانشجو هم هست

جیب باباشم کار نداره

خوش اخلاق و زن نوازه

مسولیت پذیره

خرج میکنه زیاااد👀😂

شیفته مشاوره دادنت شدم 🤌😂😂😂😂

قربانت😌😂😂

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

نمیشه بعضی حرفها رو توضیح داد اینجا

چه حرفی داری با دختر تو خصوصی مرتیکه حروم زاده خوبه متاهلم هستی ااشغال گورتو گم کن

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

تاپیک رو تعطیل میکنند

وای  خاک تو سر بیشرف کنن