2777
2789
هذ چی درست میکنم یه لقمه میخوره بعد میره یک هفته اعصابمو خورد کرده

بزار ی مدت اروم باشه زیاد پاپیچ نشو کم کم بهتر میشه بگو پدرمادری کسی باهاش حرف بزنن دلداریش بدن شاید حالش بهتر بشه

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق

باز دلسوزای مردا ریختن تو تاپیک😑😑😑 

نمیخواد خیلی ناز بکشی و بامحبت باشی وقتی پس میزنه. بهرحال خودتم ادمی عزت نفس داری 

یه غذایی همینجور بپز فقط

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا همه شدن طرفدار اقا

اما من درکت میکنم درسته چک برگشتی داره مقصر همسرش نیست که براش اخ وتخم کنه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
داره میگهبداخلاق شمازنها هی میگین نازشو بکشچک برگشتی داره که دارهدلیل نمیشه زنشو اذیت کنه

افرین 

قبلا میگفتن پول مرد مهم نیست الان میگن اخلاقش بده که بده تو بساز. مگه عمر و اعصاب از سر راه اوردیم

بیچاره ها

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
باز دلسوزای مردا ریختن تو تاپیک😑😑😑 نمیخواد خیلی ناز بکشی و بامحبت باشی وقتی پس میزنه. بهرحال خودت ...

آره والا انگار زن یه روز حالش خراب باشه مرد میاد نازشو میکشه که زن بکشه هر چقدرم رو بدی پر رو تر میشن 

آره والا انگار زن یه روز حالش خراب باشه مرد میاد نازشو میکشه که زن بکشه هر چقدرم رو بدی پر رو تر میش ...

ضعیف بار اومدن دست خودشون نیست

والا پدر من هزار بار تا حالا چک برگشتی داشته. یبارشم بداخلاق نبوده..فقط کم حرف میشده نهایتا 

این چیزا مجوز بداخلاقی صادر نمیکنه

حق داره ناراحت باشه چون چک برگشتی کلی داستان توشه

همین اول کاری باید ۲برابر مبلغ واریز کنه تا چک پاس شه بعد بیوفته دنبال سواثر و... بعدم چون بدحساب محسوب میشه دفعات بعد خیلی سخت بهش چک میدن و...

اما کسی که چک میکشه باید حواسش به حساب و کتابش باشه و مقصر خودشه