2777
2789
عنوان

چرا همه انقدر چشم رنگی بودن رو عجیب و خوشگل میدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 60 پست

ظاهراً اکثر ایرانیا عقده چشم رنگی بودن دارن😂 

چشم رنگی خیلی قشنگه ها ولی باعث نمیشه یکی با چشم رنگی الهه زیبایی باشه

وقتی از دنیا کنار می‌کشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.

چون خاص و کمه 

وگرنه تو کشور هایی که اکثرا چشم رنگی هستن اصلا به چشم نمیاد

بعضیاشون چه دختر و چه پسر چهره ی ظریفی دارن ولی اینطور نیست که همه شون خوشگل باشن

آرمان ما آزادیِ توست🇵🇸                برگرد که بر بهارمان می خندند                 یک عده به حال زارمان می خندند                             آنقدر نبودنت به طول انجامید                                         دارندبه انتظارمان می خندند:))💔💔              دل پر زخم زمین گفته کسی می آید....زده فریاد که فریاد رسی می آید...🌙ای شمس عالمی که قمرشد فدائیت...هرکربلا رسیده نشد کربلائیت🌙...درون من قبریست که تخت خواب من است..مرا به جای به خاک،به خواب بسپارید ...گربه دولت برسی مست نگردی مردی...گربه ذلت برسی پست نگردی مردی...اهل عالم همه بازیچه ی دست هوس اند...گر تو بازیچه ی این دست نگردی مردیبُگذر،بُگذار،بُگذردروزهایی که روزمانیست..روزگاری روزماهم میرسد...همچوخورشیدبه ذرات جهان قسمت کن...گرنصیب توزگردون همه یک نان باشد...ودرآخرنه رنگی باقی می ماندونه نژاد،آنچه باقی می ماند انسانیت توست...چون ایران نباشد تن من مباد🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج💝 یا الله❤️اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💗💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من‌ یکیو میشناسم فقط چشاش بزرگ و سبزه ولی حالت افتاده داره.

بقیه اعضای صورت:

بینی گوشتی بزرگ

لب نازک

دندونای نافرم

فک کوچیک و غبغب بزرگ

هیکل درشت مردونه

نمیگم‌زشته چون خدا زشت نیافریده ولی انقدری که توهم خوشگلی داره، خوشگل نیست

از وقتی شوهر کرده حس میکنه زیبای خفتس😒

آره هستم ولی به صورتم نمیاد

تا الان چشات رنگی نبود یه دفعه ای رنگی شد 😐😐😐

دوستت چرا نگفته توهم که رنگی هستی خدشگلی چرا فقط همکلاسیتو گفته 

ببخشید ولی انگار در حسرت چشم رنگی موندی چون پروفایلم چشم رنگی گذاشتی 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
من و خانوادمم چشامون رنگیه ولی حس خاص بودن نداریمچون حس خاص بودن در نوع رفتار ، اخلاق و شخصیت هر انس ...

همین دختره که میگم یه ژست زیبایی و مغرور بودن داره که ما حالمون ازش بهم میخوره

من فقط ازچشم وابروی مشکی خوشم میاد

من مو و ابرو مشکی با چشم آبی پررنگ😁

آرمان ما آزادیِ توست🇵🇸                برگرد که بر بهارمان می خندند                 یک عده به حال زارمان می خندند                             آنقدر نبودنت به طول انجامید                                         دارندبه انتظارمان می خندند:))💔💔              دل پر زخم زمین گفته کسی می آید....زده فریاد که فریاد رسی می آید...🌙ای شمس عالمی که قمرشد فدائیت...هرکربلا رسیده نشد کربلائیت🌙...درون من قبریست که تخت خواب من است..مرا به جای به خاک،به خواب بسپارید ...گربه دولت برسی مست نگردی مردی...گربه ذلت برسی پست نگردی مردی...اهل عالم همه بازیچه ی دست هوس اند...گر تو بازیچه ی این دست نگردی مردیبُگذر،بُگذار،بُگذردروزهایی که روزمانیست..روزگاری روزماهم میرسد...همچوخورشیدبه ذرات جهان قسمت کن...گرنصیب توزگردون همه یک نان باشد...ودرآخرنه رنگی باقی می ماندونه نژاد،آنچه باقی می ماند انسانیت توست...چون ایران نباشد تن من مباد🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج💝 یا الله❤️اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💗💞
برای مرد اخه چشم رنگی جالب نیست انصافا مگر اینکه خیلی خوشگل باشه در حد پارسا پیرزفر مثلا

این نظر شماست اتفاقا جالب هست برای هر کسی چه زنش چه مردش . طزف بزاش مهم نیست که بقیه چی در موردش میگن ‌ خ‌دش رو دوست داره . ضحبت من کلی هست . میگم خاص بودن در نوع اخلاق و شخصیت هز فردی هست . موضوع رو جنسیتی نکنید

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

من آبجیم چشاش رنگیه ولی زیبایش فقط بخاطر رنگ چشاش نیست یه زیبایی غیرعادی داره رنگ چشاش م باعث شده بیشتر تو چشم باشه هرکی میبینمش میگه چرا این با شما فرق داره منم دوسداشتم چشام رنگی باشه

تا الان چشات رنگی نبود یه دفعه ای رنگی شد 😐😐😐دوستت چرا نگفته توهم که رنگی هستی خدشگلی چرا فقط همک ...

رنگی اونطوری نیست عسلی رو به سبزه دوستمم هیچوقت از قیافم تعریف نکرده

همین دختره که میگم یه ژست زیبایی و مغرور بودن داره که ما حالمون ازش بهم میخوره

بی شخصیت هست دیگه

بیخیالش باشین تحویلش نگیرید

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید