2777
2789
عنوان

چرا همه انقدر چشم رنگی بودن رو عجیب و خوشگل میدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و خانوادمم چشامون رنگیه ولی حس خاص بودن نداریم

چون حس خاص بودن در نوع رفتار ، اخلاق و شخصیت هر انسانی هست

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

چون برامون غیر طبیعیه 

یکی از اقواممون هلنده 

دخترش موهاش مشکی و پر کلاغیه 

میگه همه با تعجب نگاش میکنن و همش میگن موهای خودشههه؟خوشبحالششش

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

من چشم رنگی خیلی دوست دارم

ولی خب همه ی چشم رنگی ها لزوما خوشگل نیستن بعضیاشون بی نمکن، ولی تعداد چشم رنگی های خوشگل و ناز از تعداد چشم رنگی هایی که خوشگل نیستن بیشتره

ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم 

منم موافقم هیچ ویژگی به تنهایی نشونه خوشگلی نیست چند تا عامل کنار هم زیبایی رو میسازن بعضیا هم همه چیشون خوشگله ولی جذاب نیستن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
من و خانوادمم چشامون رنگیه ولی حس خاص بودن نداریمچون حس خاص بودن در نوع رفتار ، اخلاق و شخصیت هر انس ...

برای مرد اخه چشم رنگی جالب نیست انصافا مگر اینکه خیلی خوشگل باشه در حد پارسا پیرزفر مثلا 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

برنخوره به چش رنگی ها

ولی از نظر من قشنگ ترین و باحال ترین رنگ چشم همین قهوه ایه

نیاین بگین عروس نمیتونه برقصه میگه زمین کجه 😪

ولی واقعا همین رنگ معمولی رو خیلی ترجیح میدم به رنگی

کاربری اولم نیست شمارمو عوض کردم =/
هرچیزی یه جا کم باشه میشه زیبایی اونجا.اروپا همشون مو مشکی و ابرو مشکیو زیبا میدونن

آره مثلا تو سینمایی ها نقش اول رو میخوان خاص و جذاب نشون بدن مو مشکیه

مثل مالیفیسنت😁

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

چون تو ایران کم یابه

تو اروپا چشم و ابرو و موی مشکی رو نشونه ی با کلاس بودن می‌دونن از بلا حدید برترین مدل فشن شوی آمریکا پرسیدن چرا موهاتو مشکی می‌کنی گفت چون پسرای اروپایی عاشق موها و ابرو و چشم مشکی ان و رنگ مشکی بین اروپاییا خاصه

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

آره مثلا تو سینمایی ها نقش اول رو میخوان خاص و جذاب نشون بدن مو مشکیهمثل مالیفیسنت😁

آره یا سریع و خشن مثلا همه زن خفنا مشکیه موهاشون. این بازیگرا میزنن موهاشونو مشکی میکنن هالیوودیا اغلب

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤