2777
2789
بد …زندگیم تو هم پیچ خورده هیچی رو احساس نمیکنم حتی حوصله سایت هم ندارم حوصله هیچی ندارم..:)

ای دورت بگردم من 🥺

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😍😍😍😍🥺😘🫂⁦(⁦(⁠´⁠∩⁠。⁠•⁠ ⁠ᵕ⁠ ⁠•⁠。⁠∩⁠`⁠)⁩ عشقییییی

نفسی😘♥️🥰

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

ای دورت بگردم من 🥺

عزیز منی🫂❤️

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پارتنر من بودن خیلی جالبه؛ همزمان با یه بیمار روانی و یه آدم دلقک و یه بچه ۷ ساله قرار میزاری.

🥺🥺🥺

به به سلاممممم خوبی شما خانم هنرمند

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پارتنر من بودن خیلی جالبه؛ همزمان با یه بیمار روانی و یه آدم دلقک و یه بچه ۷ ساله قرار میزاری.

عزیز منی🫂❤️

♥️😘

غصه نخور همه چی درست میشه

به به سلاممممم خوبی شما خانم هنرمند

سلاااااام🥺 

خبری نمیگیری ازمممم 

🫣کجایی چیکارا میکنی 

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

♥️😘غصه نخور همه چی درست میشه

هرچی که خیره …

مرسی عزیزمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلاااااام🥺 خبری نمیگیری ازمممم 🫣کجایی چیکارا میکنی

خیلی کم میام سایت خیلیی کم …

ببخشید  منووو 

خوبی؟

الان تو اتاقم دارم باهات چت میکنم 😔😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی کم میام سایت خیلیی کم …ببخشید منووو خوبی؟الان تو اتاقم دارم باهات چت میکنم 😔😂😂

عسیسمی @mim_min    

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

پس من😐💔

مگ چی گفته جان تو من فقط ریپ زدم براش خداشاهده نگا نکردم ،❤️❤️🫂🥺🙏

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

عسیسمی @mim_min

ای جااان من ذوق🫶🏻🫠

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باشه😂♥️@ملکه455منم @معدهعصبی10 @اوج_آسمان @چرچیلم @مشید_خانوم

سلام جیگر من دیر رسیدم🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

منم عاشفتونم 

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️