2777
2789
عنوان

شوهر اسکول حقیرررررر

94 بازدید | 5 پست

شوهرم خیلی خودشو در مقابل خانوادش کوچیک میکنه مگه میشه آدم اینقدر حقییرررررر ما که ازدواج کردیم هیچکدوم ازفامیلش مارو پاگشا نکردن این هیچی ولی یکسال بعدش همه فامیلاش خواعرشو پاگشا کردن اینم باز هیچی یه خاله داشت مارو پاگشا نکرد هیچ سال بعد خواهرشوهرمو پاگشا کرد باز هیچ ولی همراه خواهر شوهرم اونیکی بردارشوهرم چه ۷۸ سال قبل ازدواج کرده بود و دعوت کرد و خونه مادر شوهرمم دعوت کرد ولی بع ما که با اونا تو یه ساختمان بودیم نگفت من بهش گفتم ناراحت شد و گفت خب اونم مهمونی دادی اونو دعوت نکن  اینم باز هییچی ولی شوهرم اصلا برنخورد هییچ همیشه هم در اختیارشونه هر کاری داشته باشن انجام میده واقعا گند زدم با این انتخابم من دوس داشتم یه شوهر مغرور داشته باشم نه یه شوهر حقیر🥲🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد کارشون زشتتتت بوده!!!!عجیبه ک شوهرت متوجه نیست

اصلا نمی‌فهمه هر چقدرم بهش میگم تنها جوابش همینه خب توام اونو دعوت نکن بعد فرداش کاراشونو انجام میده خدمات رسانی بهشون می‌کنه لعنت به آدم حقیر 😭😭😭