2777
2789
عنوان

مردای متتاهل هیز

104 بازدید | 9 پست

خانما من یه اقایی رو میشناسم از وقتی مجرد بود این اقا وقتی منو میدید مدام نگام میکرد انگار برق از سرش میپرید تابلو هم نگا میکرد اونموقع نمیدونم متاهل بود یا نه الانم ک متاهل و بچه داره همش نگاه میکنه هیچی نمیگه ها فقط بد نگاه میکنه منم مسیرم جوریه ک از کنار رمغازه اون باید رد شم دوس دارم یه بار بهش بگم اخه آدم ندیدی پرو خجالتم نمیکشه زنم داره میدونه منم متاهلم چند ساله ههنوز همینطور نگاه میکنه بدم میاد معذب میشم هول میشم شیطونه میگه ایندفعه دیدمش بهش بگم دفعه دیگه نگاه کنی میگم ب زنت

بعد چند سال یادت افتاده؟

هیز هیزه دیگه

مطمئن باش به بقیه زنا هم همینطور نگاه میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتره تا کاری نکرده کاری نکنی

اخه نمیدونم چرا اینطوره این قضه مال چندین سال پیشه یه بار تو اتوبوس هم مسیر بودیم یه خانمه هم باهاش بود فکر کنم خواهرش بود این تا اخر مسیر فقط برمیگشت ب من نگاه میکرد نمیدونم چه مرگشه قیافه و ظاهرشم خوبه ها از این عقب مونده ها نیس ک بگم کسی خاطرخواهش نباشه بازم چند ساله میگذره این همینطور نگاه میکنه اخه بخدا عشق ادمم چند سال بگذره اینطور طرفو نگاه ننیکنه جالبش اینجاس ن شماره میداد ن حرفی فقط نگاه باذوق

بعد چند سال یادت افتاده؟هیز هیزه دیگهمطمئن باش به بقیه زنا هم همینطور نگاه میکنه

اخه هنوزم همون نگاه داره فقط منو میبینه اینطوره لعنتی دید زن از کنارش رد شده اصلا نگاش نکرده 

بعد چند سال یادت افتاده؟هیز هیزه دیگهمطمئن باش به بقیه زنا هم همینطور نگاه میکنه

میگم چندین ساله نگاه بد میکنه انگتر ک ازجاش میپره و با تعجب وذوق نگاه میکنه من از رو میرم هول میشم 

قبلن خاستگارت بوده؟

نه ولی تو یه منطقه زندگی میکنیم از چند سال پبش این همش نگاه میکنه نگاهشم خاصه از اون نگاهاس ک انگار چند سال عاشق طرف بودی بهش نرسیدی قیافه شم خوبه ظاهرش دختر پسنده اما دلیل نگاهاش متوجه نمیشم نه شماره میداد ن حرفی فقط نگاه اونم چه نگاهی منم واقعا خجالت میکشم دوس ندارم یکی اینقد تابلو نگام کنه احساس میکنم نکنه ایرادی چیزی دارم یا اینکا خیلی عجیبم 😐