2777
2789

با خانواده شوهرم توی یه ساختمان زندگی می‌کنیم. ما طبقه بالاییم

شوهرم سر چیزای بیخود گیر میده دیشب مامانش یه سینی میوه (میوه فقط برای شوهرم که میره سرکار بخوره) اورد بالا گذاشت دم درمون رفت. بعد زنگ زنگ که بیاید سینی رو بردارید رفتم برداشتم اوردم چون کف سینی کثیف بود گذاشتم کف آشپزخونه بخدا همون آشپزخونه رو هم همون دیشب با مواد ضدعفونی کننده تی کشیده بودم. از دیشب شوهرم گیر داده چرا سینی مامانمو گذاشتی کف آشپزخونه میگم خب کفش کثیف بود بیرون با کفش میریم میایم مامانتون سینی رو گذاشتن روی زمین. میگه نه چرا وسایل مامانم برات مهم نیست

حالام که رفته سرکار، باز زنگ زده میگه چرا سینی مامانمو دیشب گذاشتی کف آشپزخونه

اعصابم بهم ریخت ول نمیکنه

توکل به خدا🌿

چیزی نیس که بخاطرش برای بار دوم بخوای طلاق بگیری 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریع بفکر طلاق نیافت سعی کن درستش کنی اگه می بینی حساسه رو مادرش دقت کن یه ده سالی طول میکشه تا اخلاق های یکدیگر رو بشناسید 

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
کلا روی اعصابهببین وقتی بخاطر یه سینی پلاستیکی بی‌ارزش اینقدر روی اعصاب میره چیه

تو همه زندگیا این مسائل هست هیچ چیز بی نقصی وجود نداره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

شاید بخاطر خانواده اش گیر بی خود میدی اینم میخاد تلافی کنه

بعدم شما ازدواج دومته کلی باید تجربه داشته باشی میتونی مطیع خودت کنیش

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 
شوهرت مجرد بوده؟ چرا اینقدر ازت کینه گرفته شوهرت؟ببخشید علت طلاق قبلب چی بوده

تو ازدواج دوم مردا نسبت به همه چی موضع میگیرن

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
شوهرت مجرد بوده؟ چرا اینقدر ازت کینه گرفته شوهرت؟ببخشید علت طلاق قبلب چی بوده

نه

اونم ازدواج دومشه

کلا مشکل داره

خودش شدیدا مواظب وسیله‌هاشه ولی تا من یه ذره مواظب وسیله‌هامم عصبی میشه

میگه چرا مواظب سینی مامانم نیستی

حالا سینی پلاستیکه هیچیش نمیشه

توکل به خدا🌿
شاید بخاطر خانواده اش گیر بی خود میدی اینم میخاد تلافی کنهبعدم شما ازدواج دومته کلی باید تجربه داشته ...

مگه بچه آن 

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
پس وسواس داره هر چی گفت حواله کن ی ورت

رو اعصابن خواهر نمیشه بیخیال بود

سریع بفکر طلاق نیافت سعی کن درستش کنی اگه می بینی حساسه رو مادرش دقت کن یه ده سالی طول میکشه تا اخلا ...

دقیقا اینجوری شدم

سریع به فکر طلاق میفتم

من پارسال ۶ ماه با این روانی زندگی کردم ولش کردم رفتم

توی عنوان تاپیکم نگفتم چون میان سرزنش میکنن چون به اندازه کافی خودم خودمو سرزنش میکنم. دیگه تحمل سرزنش دیگران رو ندارم چون دوباره برگشتم باهاش زندگی کنم چون الان همش سر هر چیزی که اتفاق میفته کلللییی حسای بد دارم که چرا دوباره اومدم. همش به فکر طلاق میفتم میگم دیگه این دفعه مثل دفعه قبلی نمیرم که برم خونه بابام‌‌ . حتما یه خونه باید برای خودم بخرم بعد برم چون خونه بابامم دیگه جایی ندارم بعد از طلاق دوم

توکل به خدا🌿