2777
2789
عنوان

میخوام از کارم استعفا بدم

220 بازدید | 24 پست

یه ماه پیش دو بار به صورت شفاهی به مدیرعامل گفتم که میخوام برم ولی مخالفت کرد ... از اونور فامیل مدیر عامل همکارمه و توی یه اتاقیم و این خانوم همکار کلی مشکل و دردسر درست کرده و اهل کار کردن نیست به هیچ عنوان و توی دو سالی که اونجا بودم جز بی احترامی و رفتارهای سمی و بی مسئولیتی چیزی ازش ندیدم و چون مدیر عامل متوجه مشکلم با این خانم شده بود از من در مورد مشکلم پرسید و منم توضیح دادم. چند ساعت بعدش با خواهرزاده ش جلسه گرفت و بعدش منو صدا زد که برم توی اتاق که مثلا مسایل رو حل کنه ... خلاصه گذشت و چون من دیدم رفتارشون بهتر شده منصرف شدم از رفتن ... حالا متوجه شدم که اواخر آبان آگهی استخدام زدن که نیرو جایگزینم کنن و بهم چیزی نگفتن

خیلی ناراحتم از این رفتارشون ... نمیدونم چکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه طبق قرارداد از یک ماه قبل باید نامه کتبی بدم واسه استعفا و نمیتونم بی مقدمه برم

اگر نیاز به درامدت داری تا کار پیدا نکردی استعفا نده

اما اگر کسی هست ساپورتت کنه اوکیه

نهایتش یه مدت از دو طرف فرصت میگیری و اوکی میشه

آخه طبق قرارداد از یک ماه قبل باید نامه کتبی بدم واسه استعفا و نمیتونم بی مقدمه برم

خوب الان نامه استعفا بده،

اگه با  اومدن نیرو جدید مشکلی نداری واستا بیاد،کارها تحویلش بده و برو

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید