2777
2789
عنوان

میخوام از کارم استعفا بدم

219 بازدید | 24 پست

یه ماه پیش دو بار به صورت شفاهی به مدیرعامل گفتم که میخوام برم ولی مخالفت کرد ... از اونور فامیل مدیر عامل همکارمه و توی یه اتاقیم و این خانوم همکار کلی مشکل و دردسر درست کرده و اهل کار کردن نیست به هیچ عنوان و توی دو سالی که اونجا بودم جز بی احترامی و رفتارهای سمی و بی مسئولیتی چیزی ازش ندیدم و چون مدیر عامل متوجه مشکلم با این خانم شده بود از من در مورد مشکلم پرسید و منم توضیح دادم. چند ساعت بعدش با خواهرزاده ش جلسه گرفت و بعدش منو صدا زد که برم توی اتاق که مثلا مسایل رو حل کنه ... خلاصه گذشت و چون من دیدم رفتارشون بهتر شده منصرف شدم از رفتن ... حالا متوجه شدم که اواخر آبان آگهی استخدام زدن که نیرو جایگزینم کنن و بهم چیزی نگفتن

خیلی ناراحتم از این رفتارشون ... نمیدونم چکار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه طبق قرارداد از یک ماه قبل باید نامه کتبی بدم واسه استعفا و نمیتونم بی مقدمه برم

اگر نیاز به درامدت داری تا کار پیدا نکردی استعفا نده

اما اگر کسی هست ساپورتت کنه اوکیه

نهایتش یه مدت از دو طرف فرصت میگیری و اوکی میشه

آخه طبق قرارداد از یک ماه قبل باید نامه کتبی بدم واسه استعفا و نمیتونم بی مقدمه برم

خوب الان نامه استعفا بده،

اگه با  اومدن نیرو جدید مشکلی نداری واستا بیاد،کارها تحویلش بده و برو

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید