2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نظرات متفاوته دیگههمه که مثل هم فکر نمیکننمن به مردا اعتماد ندارم و معتقدم اونی هم که فکر میکن ...

از خانوما چی زیرورو کنی چیزی درنمیاد آیا؟؟این چه حرفیه ی چرا نمی تونید خوشبختی دیگرانو ببینید .قضییه گربه دستش به گوشت نمیرس است

به نظرم شما جابه جا شدید 

البته نه ۱۶۸بلنده 

۱۶۳هم برا یه مرد خیلی خیلی کوتاه 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
خودتو توجیه نکن😂

پستت باعث شد یه بار دیگ پستمو بخونم

توجیهی نکردم من عزیزم

نظرمو گفتم 

واینک اکثریت دورواطرافمم نظرشون همینه

زنی ک ۱۷۰ب بالاس مردشم باید ازخودش بلند تر باشه

مردای ۱۹۰ یا بالاتر هم زیاد نیستن

تازه اگرم باشند بعضا تایپشون فرق میکنه

دیگ باید اینم درنظر بگیرید ک بچتون یجورایی میانگین قد شما و پدرش میشه مثلاً ‌پسرت 165 میشه حدودا اوک ...

پس چرا پسرای رشید میانگین قد وزن وشوهرنشدن عزیزم بستگی داره ژن کیرو ارث ببرن بعدشم چی میشه مگه آدم باید عقل داشته باشه نه قد بلند 

راستی ۱۷۰ ب بالاها اتفاقا اگ اندامشون اوکی باشه خیلی هم محشرن.قصدم این نیس ک بگم ۱۷۰ ب بالا برای زن ...

آقا چشم باشه 

بیخیال 

اصلا زن بالا ۱۶۰ باشه زن نیست 

خوب شد ؟

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    
پستت باعث شد یه بار دیگ پستمو بخونمتوجیهی نکردم من عزیزمنظرمو گفتم واینک اکثریت دورواطرافمم نظرشون ه ...

طبیعیه که دو و وریاتم خودشونو توجیح میکنن😂

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
راستی ۱۷۰ ب بالاها اتفاقا اگ اندامشون اوکی باشه خیلی هم محشرن.قصدم این نیس ک بگم ۱۷۰ ب بالا برای زن ...

من قدم ۱۶۸ هست هررررجا رفتم تعریف کردن ازم چون خیلی هم خوش اندامم 

فقط بخاطر این پسره ناراحتم ک ازم کوتاهتره اونم مشکل از اونه وگرنه من عالی ام