2777
2789

تک فرزندی انتخابمه ،اگر میخواستم باید زودتر میوردم پسرم ۷ سالشه دیگه بعدی براش همبازی نمیشه مثل خودم و داداشم اگر میگید نه بعدا پشت پناهن ،تو سختی ها ما فقط خودمونیم و خودمون البته نطر من اینه تو این دوره هرکسی سختی خودشو به جون بکش کار بزرگی کرده چه برسه بقیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرمن، منو تک فرزند کرد ، بزرگترین ظلم عالم رو در حقم کرد ، هنوزه که هنوزه الان ۳۰ سالمه بازم در عذ ...

منم میترسم دخترم همین حال شما رو داشته باشه 

ببین من خودم ۶تا بچه ایم سه تا خواهر دارم همیشه خدا یکی ندارم باهاش درد دل کنم ولی دخترم خیلی تنها هیچ وقتم دختر عمو دختر خاله یا فامیل جای خواهر برادر و نمیگیرن البته گفتم به شرط اینکه خوب تربیت بشن 

من خواهر برادرم دیدم به خون هم تشنه ان

وای چه عجیب یعنی نه خاله داری نه دایی نه عمو نه عمه ؟ چه حسی داشت این موضوع

نه نه.

خاله عمه دایی عمو دارم. ولی همشون خارجن. 

مامان بابام تک فرزندیو انتخاب کردن یعنی فقط من.

منم هیچ فرزندیو😃

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

دوست منم همیشه همینو میگفت. یکی آورد الان له له میزنه را دومی.

دوستت از اوناییه ک من بدم میاد ادم باید حرفش و عملش یکی باشه🤝

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

دوستت از اوناییه ک من بدم میاد ادم باید حرفش و عملش یکی باشه🤝

تا قبلش لذت بچه دار شدن رو درک نمیکرد. الان که آورد و عاشقشه . برا همینه 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
منم میترسم دخترم همین حال شما رو داشته باشه ببین من خودم ۶تا بچه ایم سه تا خواهر دارم همیشه خدا یکی ...

من داغووووونم از تنهایی

آره به شرط فرق نزاشتن و تربیت درست بچه ها یا باید حداقللل ۳ تا باشه یا اصلا بچه نیاری

تا قبلش لذت بچه دار شدن رو درک نمیکرد. الان که آورد و عاشقشه . برا همینه

خب همون ک اولی رو اورد .

من میگم تا ابد مجرد . رو حرفمم هستم. یعنی حتی اگه پشیمون بشم واسه اینکه رو حرفم بمونم میمونم مجرد. ولی دوستت یهو بچه اول اورده

من داغووووونم از تنهاییآره به شرط فرق نزاشتن و تربیت درست بچه ها یا باید حداقللل ۳ تا باشه یا اصلا ب ...

الهی عزیزم خیلی سخته ایشالا خودت دیگه بچت و نذار تک بمونه 

اره تربیت خیلی مهمه باید واقعا وقت بذاری ببین من بخدا ۸ساله تمام وقتمو برا دخترم گذاشتم فک کنم برا بچه بعدی راحتتر باشم چون خدارو شکر دخترم خیلی خوبه