2777
2789
چراخوبه که

نه دیدم میگم دور از جون همه بچه‌ها به حق بچه ها همکار شوهرم بچش تک فرزند بود اونام پیرن پسر تصادف کرد ازبین رفت الان مادر مونده با پدری که دنبال یکیو ازدواج کنه باهاش  بچه بیاره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه بچه دارم.بعدش یه دختر۷ ماهه ام فوت شد.بعدش دوباره یه سقط خودبخودی تو۷ هفته داشتم.بخاطر وضعیت روحی وجسمی ضعیفم و شرایط بدمالی قصدبچه دارشدن نداریم دیگه

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
تک فرزندی وحشتناکهجنایتو درحق بچتون نکنید اگه شرتیط مالیتون خوب نیست از رو خودخواهی همون یدونه بچه ر ...

تک فرزندم و واقعا عالیه 😐چه جنایتی بزرگ ترین لطف پدر مادرم بود 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
نمی توانم هم ۴۲سالمه هم لوله هامو بستم به خاطر بیماری قلبی

منم تقریبا هم سن شمام لوله هامو بستم مشکل قلبی دارم..تعویض دریچه میترال.

خدابهتون سلامتی بده.الان شونزده ساله بستم.خونریزیتون زیاد نیست؟

منم یه دونه دارم به امید خدا قصد داریم برا دومی اقدام کنیم البته به زور شوهرم و راضی کردم دخترم خیلی ...

دخترت چند سالشه؟

چرا شوهرت مخالف بود ؟

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
منم تقریبا هم سن شمام لوله هامو بستم مشکل قلبی دارم..تعویض دریچه میترال.خدابهتون سلامتی بده.الان شون ...

ممنونم همچنین

نه من ۲۲سالم بود به محض به دنیا آمدن پسرم لوله هامو بستن

من نمی‌فهمم فلسفه بچه دار شدن چیه بعد 4 سال از ازدواجم هنوز درکش نکردماگه کسی می دونه بگه که اصلا چر ...

میل dna به جاودانگی بچه کوچیک خیلی شیرینه تنها نبودن در آینده  استحکام ازدواجشون ....

قدیما هم بخاطر امنیت و اقتصاد بهتر بچه زیاد میاوردن