2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخیلی ی نوه برای بابات بیار

اوو بابام منو به زور دیده😂 نوه کجا میبینه دیگه. همش سره کاره از ۶ صبح تا ۱۲ شب نیست من به زور میبینمش🥲🥲💔💔

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

منمخیلی دارم اذیت میشمجسمیو روحی.همسرم مادی تامین نمیکنه

کاش فقط مسائل  مادی باشه

مسائل امنیتی خیلی مهمتره دیگه دوره آخرالزمون شده

ما هرچقدم بچمونو درست تربیت کنیم تو جامعه یک هیولاهایی هستند به هرچی شبیهن الا مسلمون

من میترسم بچم وسط این تیپ ادما باشه

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

مادرم۲تاییم

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

تک فرزندی وحشتناکهجنایتو درحق بچتون نکنید اگه شرتیط مالیتون خوب نیست از رو خودخواهی همون یدونه بچه ر ...

دقیقا ، خیلی موافقم💖

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

فعلا که بچه ندارم 

خودم دوست داشتم دوتا داشته باشم 

از پس همه چی هم برمیام تا این لحظه 

ولی باز هم دو دلم 

حتی تاپیک هم زدم درباره اش 

بیشتر گفتن تک فرزندی 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

منم درحال حاضر بی فرزندی رو انتخاب کردم البته نظر شوهرم این نیست نظر خودمم این نیست قطعا ولی خب من میخام بچه ک میاریم درهمه حال تو رفاه و آسایش باشه نه اینکه زجر بکشه انشالله خونه دار شدیم اقدام می‌کنیم کی از بچه بدش میاد آخه

در حال حاضر بچه ندارم و باردارم فک نکنم دیگه دوباره بچه بیارماگه بیارم ۲ یا ۳ سال بعدش که اختلاف شون ...

نیست به خدا من تک فرزندم خیلی خیلی راضیم خیلی زیاد 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان