2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باتوجه به تجربم  میگم حداقل دوتا باید باشن دیدم برای بعضیا  بچه ی اول خیلی اذیت کن بوده و با اومدن بچه ی دوم متعادل شده و اینکه اگه تک فرزند باشن  تمام فشارو توقعها روی تک فرزنده ولی اگه دو‌تا یا بیشتر باشند این فشارو وابستگی تقسیم میشه 

ان شاءالله خير باشه

فدای‌شما

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

دقیقا منم شرایطم مثل شماست و به همه میگم اشتباه منو تکرار نکنید

میدونید خیلی  وقت ها به پسرم میگم مامان من تقریبا ۲۲سالم جلوتر یک مسیری رو رفتم چاله شو دیدم چاهشو دیدم مار شو وگرگشو دیدم سنگ وریگ آخرشم دیدم چی میشه بیای بگی مامان چند قدم جلوتر چه خبره الان متأسفانه کسی گوش نمیکنه تا بیان تو الان ما قرار بگیرن بعد پشیمون میشن

دوستان تنها رفاه مادی شرط نیس ، رفاه حسی هم هس بچه نباید لوس بار بیاد شما نمیتونی اونو از جامعه محافظت کنی اون بلاخره باید بره تو جامعه هر چقدر سخت بار بیاد تو آیندش بهتره

من بچه دومم یک سالشه.با اینکه واقعا سخته از هر نظر ولی برگردم عقب بیشتر می‌آوردم

واقعا دارم تغییر روحیه دخترم رو میبینم چقدر شاداب شده

و اطرافیانم دختری رو میبینم به شدت به شدت پولدار جوری که پدرش درجا هر چی بخواد براش میخره ولی تو ۱۳ سالگی اینقدر تنها و افسرده اس که خدا میدونه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
تک فرزندم و واقعا عالیه 😐چه جنایتی بزرگ ترین لطف پدر مادرم بود

من مجردم اما یا بعدا بچه دار نمیشم یا اگه بشم حداقل ۳ تا

چرا؟ چون وقتی من و باباش بمیریم تنها نباشه

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
دقیقا ، خیلی موافقم💖

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

سلام. فرزندی ندارم فعلا. در واقع مجرد هستم

اما ان شاالله بعد ازدواج اگر خدا هدیه بده ۵ تا.

دختر مسئولیت پذیری هستم و چون مادرم شاغلن با پستی بلندی های زندگی تا حدودی اشنا هستم

مادرم میگن تو برام هم دختری هم مادر، شکر خدا

خیلی برنامه ها دارم، درسمو میخونم برای اینده شغلیم برنامه دارم و...

اما به نظرم بزرگترین نعمتی که خدا به یک زن میده اینه که مخلوق خودش رو میسپاره دستش تا تربیتش کنه

مادر، میتونه سبک زندگی و طرز فکر درست رو تو وجود فرزندش ترزیق کنه با تربیت درست، و جامعه‌ ما رو همین فرزندانمون اداره میکنن، پس اینکه جامعه در اینده چقدر پویا و موفق بشه به ما بستگی داره

تلاش میکنم درست زندگی کنم و اگر خدا هدیه بده، فرزندانی تربیت کنم که راه و روش درست زندگی رو نسل به نسل انتقال بدن و جریان ساز باشن

میخوام با کمک خدا و اهل بیت(ع) الهام بخش باشم تا اینکه فقط با روزمرگی عمرم رو سپری کنم. 

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷

سلام. فرزندی ندارم فعلا. در واقع مجرد هستماما ان شاالله بعد ازدواج اگر خدا هدیه بده ۵ تا.دختر مسئولی ...

چون استیکر های من درج نمیشن نمی‌دونم چرا پس کتبی بهت میگم آفرین وشیری که خوردی حلالیت باشه