2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مامان دوتا هاپوی خوجل و پنج تا پیشی ملوسم

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤

من بی فرزندی رو انتخاب کردم 

دیگه ته ته تهش راضی شم یکی 

دو تا بچه کابوسمه و دوست ندارم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

در حال حاضر بچه ندارم و باردارم فک نکنم دیگه دوباره بچه بیارماگه بیارم ۲ یا ۳ سال بعدش که اختلاف شون ...

بالاخره چى شد؟

ميارى نميارى بده خوبه؟😅

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

اول دوست داشتم سه تا داشته باشم 

ب نظرم خیلی سخت میاد نگهداریشون واسه همین تک فرزندی رو انتخاب میکنم 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

بالاخره چى شد؟ميارى نميارى بده خوبه؟😅

بده تک فرزندی 

اگه شرایط جور شه میارم اگه نه نمیارم 

بنظرم پیامم خیلی واضح بود چون توضیح دادم کامل

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

بده تک فرزندی اگه شرایط جور شه میارم اگه نه نمیارم بنظرم پیامم خیلی واضح بود چون توضیح دادم کامل

ان شاءالله خير باشه 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

من یه دونه دارمو به دومی هم فک میکنم ولی متاسفانه رفتم چکاب گفتن زخم داره احتمالا بهم کولپوسکوپی دادن تت‌ برم انجام بدم

خدا کنه چیزی نباشه واقعا نمیخام بچه م تنها باشه