2777
2789

[QUOTE=362317714]میشه بپرسم مشکل قلبتون چی لوده؟من ۲۷ سالگی بستم[/سوراخ مادرزادی دریچه ی vsdقلب دوره ی بارداری  تاثیر بدی روی قلبم گذاشته بود والانم هم باعث گشادی دریچه آئورت قلبم شده

میل dna به جاودانگی بچه کوچیک خیلی شیرینه تنها نبودن در آینده استحکام ازدواجشون ....قدیما هم بخاطر ...

از کجا معلوم با وجود بچه ها ما باز دوباره تنها نباشیم

اونا بعد یک‌سنی میرن دنبال زندگی خودشون و این خودخواهی که بخوایم کنار ما بمونن

استحکام هم شاید تو بعضی مورد ها جواب بده

آیا آمار طلاق تو اونایی که بچه داشتن پایین تره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا؟

بالا توضیح دادم میگه حدیث آقا امیرالمومنینه گران‌مردم را به ارزانی بخرید آلن که پسرم ۱۸سالست ومن بچه نمیتونم بیارم به اونایی که میتونن میگم بچه هاتون تنها نگذارید

بالا توضیح دادم میگه حدیث آقا امیرالمومنینه گران‌مردم را به ارزانی بخرید آلن که پسرم ۱۸سالست ومن بچه ...

منظور از گران مردم تجربیات مردم اونایی که چند متر جلوتر از ما مسیر دنیا رو رفتن

من در حال حاضر بی فرزندی رو انتخاب کردم

چون اگر یک بچه بیارم و بعدا بچه دیگه ای نخوام اون تنها میمونه و ظلم در حق اون میشه

که در این دوران هم احتمال بالا همون‌طور بشه

پس بی فرزندی تا روزی که به درک علت و چرایی فرزند دار شدن برسم

معمولا زن و مردی که بچه دارن بیشتر سعی میکنن اون ازدواج رو ادامه بدن حتی به غلط

حتی به غلط؟

به نظر شما ادامه دادن به یک زندگی غلط به خاطر بچه درسته؟

نه

بچه های طلاق نتیجه همین تفکر هستند

این راه حل نبوده

و هیچ وقت نخواهد بود

من ناخواسته تک فرزند دارم  الان دختر ۱۶ ساله .. دوست داشتم یک دونه دیگه داشتم ...دخترم میگه نه الان دیگه دیره ...  ای کاش وقتی سه چهار سالش بود جدی دنبال  حاملگی میرفتم  ....به نظرم مهمه  لحاظ روحی خودت و شوهرت چطوری باشین ... اگه اوکی هستین ومشکل خاصی  بچه ات که بزرگ بشه پشیمون میشی

بالا تر از دست خدا دستی نیست همه چیز تحت اراده اوست خدا به حرمت حضرت زهرا بچه‌ها تون حفظ کنه همچنین پسر منو یک درصد احتمال بدیم خدایی نکرده زبانم هزاران بار لال تقدیر همکار همسرم سر آدم بیاد نه اصلا به امر خدا بچه هامون بچه دار نش

نیست به خدا من تک فرزندم خیلی خیلی راضیم خیلی زیاد

هرکی یه جوره

هرکی یه نظر و تیپ شخصیتی داره

من از یه لحاظ دوست دارم از یه لحاظ نه

ولی درکل دوست ندارم تک فرزندی رو

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)